Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το διήμερο Σάββατο 30 Ιανουαρίου και Κυριακή 31 Ιανουαρίου, τους αγώνες ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, ΑΕΚ – Βέροια, Πλατανιάς – Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο παρακάτω link http://www.novasports.gr/match-promo/superleague20. Η αρχή είναι το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 15:00, με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Στις 17:15 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Πανθρακικός – Πανιώνιος σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και Γιώργου Βασιλείου. Το πρώτο μέρος της 20ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στις 19:30 με το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ατρόμητος που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Αποστόλη Λάμπου. H συνέχεια είναι την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και στις 15:00 θα διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Βέροια στο ΟΑΚΑ, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιάννη Βογιατζάκη και Γιάννη Φάκαρου. Την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει το Λεβαδειακό σε μία αναμέτρηση που καλυφθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδια. Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Νίκου Τζουάννη. Η Skoda Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 7 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Νίκου Γαβαλά.

«Παίζουμε Ελλάδα»

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 21:30 θα προβληθεί στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Άγγελο Στυλιάδη και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.  Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League.

Η Super League στο Novasports.gr και στο Nova GO

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 20η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Πανθρακικός – Πανιώνιος (Σάββατο 30 Ιανουαρίου, 17:15). Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (Σάββατο 30 Ιανουαρίου, 19:30), ΑΕΚ – Βέροια (Κυριακή 31 Ιανουαρίου, 15:00), Πλατανιάς – Παναθηναϊκός (Κυριακή 31 Ιανουαρίου, 17:15) και ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (Κυριακή 31 Ιανουαρίου, 19:30) οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Όλοι οι αγώνες, πλην της αναμέτρησης, Skoda Ξάνθη – Ηρακλής, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 20η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής:#PANAELK, Πανθρακικός – Πανιώνιος:#PANTHRPGSS, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος:#PAOKATR, ΑΕΚ – Βέροια:# AEKVER, Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: #ASTRLEV, Πλατανιάς – Παναθηναϊκός:#PLATPAO, Skoda Ξάνθη – Ηρακλής:#XANTHIRA, ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός:#PASTOLY

Για περισσότερα σχετικά με το πρωτάθλημα της Super League:

α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (novasports.gr/WebTV). β. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (novasports.gr/Facebook, novasports.gr/Twitter).