Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του Alpha είδαμε πως: Ο Παύλος μαθαίνει πως ο Ανδρέας εξαφανίστηκε. Η εξαφάνιση του Ανδρέα εξακολουθεί να θορυβεί τους πάντες. Η αποκάλυψη του μυστικού για το ποιος ήταν ο πατέρας του Ανδρέα φέρνει σε σύγκρουση τη γιαγιά Ειρήνη με τη Μαρίνα, την ώρα που το χάσμα μεταξύ Αργυρώς και Βασιλικής βαθαίνει ακόμα περισσότερο.

Η Καλλιόπη παραδέχεται στον Παύλο πως τον έκρινε αυστηρά και έκανε λάθος…

Τι θα δούμε, όμως, στο νέο επεισόδιο της σειράς, το βράδυ της Πέμπτης (8/2);

Η Αργυρώ, μετά τη συζήτηση με την Μαρίνα, προσπαθεί να διαχειριστεί όσα έμαθε για τον Αντρέα. Ο ερχομός της Νάντιας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με πολλές αποκαλύψεις που την αφορούν.

Η Θοδώρα αποφασίζει να μιλήσει στο Γιώργο ο οποίος φαίνεται να μην μπορεί, όσο κι αν προσπαθεί, να την ξεπεράσει. Ο δρόμος, ωστόσο, της επανασύνδεσης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Το ένστικτο του Χρήστου για τις παράνομες ενέργειες του οινοποιείου αποδεικνύεται σωστό, κάνει έφοδο στο οινοποιείο και ο Παύλος οδηγείται στο τμήμα. Ο Τηλέμαχος συνεχίζει να ψάχνει τον αδερφό του, ενώ πιστεύει όλο και πιο βαθιά ότι ευθύνονται οι Σταματάκηδες για την εξαφάνισή του.

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου:

Το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Δείτε φωτογραφίες:

Σασμός
Σασμός
Σασμός
Σασμός