Ένα ακόμα επεισόδιο του «My Style Rocks» ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Η κριτική όμως που έκανε η Γεωργία Μπαχούμη για την ενδυματολογική επιλογή της συμπαίκτριας της, Μορτασίας έβαλε… φωτιά στο πλατό. Τόσο η Χριστίνα Μπίτα όσο και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου δεν έκρυψαν την αντίθεσή τους.

«Είναι προκλητικό δηλαδή, αυτό θες να πεις; Τι;» αναρωτήθηκε, αρχικά, η παρουσιάστρια για να υπογραμμίσει, με τη σειρά της, η Χριστίνα πως «ανησυχείς πάντα».

«Ρε συ Χριστίνα, εσύ τι πετάγεσαι τώρα; Για να καταλάβω… Όλη την ώρα πετάγεσαι! Σε σένα πετάγομαι;» είπε η Γεωργία σε έντονο ύφος με την Χριστίνα να απαντά: «Πάντα, πάντα, πάντα όταν μιλάω!».

«Έλα τώρα! Μία, δύο, τρεις… Όλο μιλάς πάνω μου! Έλα, σε παρακαλώ τώρα» είπε στην συνέχεια η Γεωργία με τη Χριστίνα ανεβάζει την ένταση: «Εμένα τον τόνο της φωνής σου δεν θα μου τον σηκώνεις! Εμένα τον τόνο της φωνής σου δεν θα μου τον σηκώνεις!».

«Να μην πετάγεσαι όταν μιλάω» είπε ακόμα πιο δυνατά η Γεωργία.

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ» φώναξε η Κατερίνα Καραβάτου στις παίκτριες για να μπορέσει να βάλει ένα τέλος στην αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει.