Μπορεί τα γενέθλια της Λατίνας σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ να έχουν περάσει εδώ και κάποιες μέρες, όμως η ίδια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να γιορτάζει για όλο τον υπόλοιπο μήνα. Τώρα, η ίδια ανεβάζει νέα στιγμιότυπα από τους υπέρλαμπρους εορτασμούς της, κατά τη διάρκεια των οποίων φτιάχνει ποτά αλλά και δοκιμάζει δαντελένια μπλε εσώρουχα.

Ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε στιγμές από τους εορτασμούς για τα 54α γενέθλιά της. Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η σούπερ σταρ μοιράστηκε μερικές στιγμές από το πάρτι, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στις 24 Ιουλίου και φιλοξενήθηκε από τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, στη νέα τους έπαυλη στο Beverly Hills, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε ένα βίντεο που έχει ανεβάσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να ετοιμάζει δυο λαχταριστά κόκκινα ποτά. «Όλοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους μια βδομάδα, σωστά;» αναρωτιέται, καθώς τοποθετεί ένα ξυλάκι με φράουλες πάνω από τα ποτά. Στη συνέχεια, δίνει το ένα από τα δύο στην παρέα της και πίνει μια γουλιά από το δικό της.

Σε άλλες φωτογραφίες, η Τζένιφερ Λόπεζ αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της, φορώντας ένα σετ από μπλε δαντελωτά εσώρουχα. Ανέκαθεν, η Λατίνα σταρ είχε σώμα το οποίο θα ζήλευαν πολλές, κάτι που έχει καταφέρει να διατηρήσει ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, από την αρχή της καλλιτεχνικής της καριέρας. Από τη λεζάντα της φωτογραφίας, ευχήθηκε «καλή εβδομάδα» στους 250 εκατομμύρια ακολούθους της.