Ο κορονοϊός «δεν έφυγε και το λέω για να το ακούσουν οι συνομήλικοί μου» τόνισε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μια εξομολόγησή του στον ΣΚΑΪ για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό. Στην ίδια συνέντευξη, ο τραγουδοποιός τόνισε ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές 2023.

«Αυτή τη φορά ήταν βαρύς, πυρετός, δύσπνοια. Έκανα Πάσχα με τις νοσοκόμες και τους ορούς», σημείωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος για τον κορονοϊό.

«Ένα βράδυ ξυπνάω μούσκεμα, είχα κατουρηθεί στα σεντόνια, οι πιτζάμες, να ντρέπομαι τι να κάνω, να φωνάξω τις νοσοκόμες και να με δουν να χαλάσει η εικόνα μου; Εικόνα, ξε-εικόνα χτυπάω το κουδούνι, έρχονται οι νοσοκόμες που ήταν άψογες» ξεκίνησε την περιγραφή του ο Διονύσης Σαββόπουλος και συμπλήρωσε:

«Είμαι όρθιος, γυμνός σαν σκουλήκι, κατουρημένος, αισθάνομαι τόση ντροπή και ένιωσα ότι δεν είμαι ο Σαββόπουλος και εκείνη τη στιγμή που το ένιωσα αυτό σαν να μου ήρθε ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα ότι δεν είμαι τίποτα αλλά ένα πλάσμα με καλή διάθεση, αυτό ένιωσα».

Το απόσπασμα με όσα είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος για τις εκλογές 2023