Για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την Τρίτη (16/5) ο Διονύσης Σαββόπουλος τονίζοντας ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. «Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του» δήλωσε.

Ο Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα επεσήμανε ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους.

«Όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους» είπε και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του, ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος πρόσθεσε ωστόσο, ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα.

«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.