Στην αγαπημένη του Αλόννησο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα του οποίου το όνομα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λίγο καιρό πριν όταν και υπήρξε καταγγελία πως είχε δημοσιεύσει σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου βίντεο με προσωπικές στιγμές του ίδιου και πρώην συντρόφου του, εν αγνοία της, διατηρεί στο νησί καφέ.

Και αν και αρχικά, φαίνεται πως υπήρχαν σκέψεις η συγκεκριμένη επιχείρηση να παραμείνει κλειστή καθώς οι κάτοικοι της Αλοννήσου έχουν γυρίσει την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τα χρέη που «τρέχουν» τον έκαναν να το ξανασκεφτεί.

Ο παρουσιαστής, άνοιξε την καφετέρια που διατηρεί στην Αλόννησο προκειμένου να μπορέσει να έχει μια πηγή εσόδων. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Super Κατερίνα» το μαγαζί είναι σχεδόν άδειο. Συγκεκριμένα, υπάρχουν έξω από το μαγαζί, συνολικά τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα δυο είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η σύζυγός του.  

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, γνωρίζει πως οι κάτοικοι της Αλοννήσου του έχουν γυρίσει την πλάτη, ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ελπίζει πως θα μπορέσει να έχει πελάτες στο μαγαζί του, τους τουρίστες που δεν γνωρίζουν την υπόθεση του.

«Είτε ανοιχτό, είτε κλειστό είναι το ίδιο»

Κάτοικος της Αλοννήσου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha και μεταξύ άλλων τόνισε πως είτε ανοιχτό είτε κλειστό είναι το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι ένα και το αυτό.

«Ισχύει, έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες το μαγαζί του στην Αλόννησο. Καλά, μην φανταστείτε. Είτε είναι ανοιχτό, είτε κλειστό… είναι το ίδιο. Όσες φορές κι αν έχω περάσει από το σημείο, πρωί – βράδυ είναι σχεδόν άδειο ή ακόμα και εντελώς άδειο. Ο κόσμος δεν κάθεται εκεί. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλη η Αλόννησος του έχει γυρίσει την πλάτη. Και είναι κατανοητό μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί» είπε αρχικά η κάτοικος του νησιού.

Δεν το περίμενε αυτό όμως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος; «Το περίμενε σίγουρα αλλά μπορεί να περιμένει έσοδα από τους τουρίστες που δεν γνωρίζουν την κατάσταση. Γιατί αν περιμένει από τους κατοίκους… δεν νομίζω» απάντησε η ίδια.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στο νησί με την σύζυγό του. Πώς είναι οι δυο τους; «Και οι δυο φαίνεται ότι δεν είναι καλά. Δεν είναι όπως παλιά, που ήταν μέσα στο χαμόγελο και τις πλάκες. Την Σ… τρόμαξα να την γνωρίσω. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και φαίνεται ότι είναι στεναχωρημένη. Ο Στάθης δεν μιλάει σε κανέναν. Προχωράει με σκυμμένο το κεφάλι και μπαίνει στο μαγαζί» ανέφερε η κάτοικος της Αλοννήσου.

Κυκλοφορούν στο νησί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η σύζυγός του; «Ελάχιστα! Να φανταστείτε ότι ούτε για κατάδυση δεν πάει που ο Στάθης ήταν λάτρης της θάλασσας και των καταδύσεων. Ο κόσμος τον έχει απομακρύνει και εκείνος κρατά πολύ χαμηλούς τόνους. Θέλει να περνάει… απαρατήρητος» απάντησε.