Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (10/4) η Βάσω Γουλιελμάκη. Η ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους τοξικούς ανθρώπους.

«Δεν μπορώ με τους ανθρώπους που υστεριάζουν όταν βλέπουν μπροστά τους ένα έντομο. Τη γλίτσα δεν πειράζει αν την αφήνουν τα έντομα, οι άνθρωποι είναι το θέμα. Ιδιαίτερα αν δεν είναι αυτό που θέλεις να σε πλησιάσει», τόνισε χαρακτηριστικά και μεταξύ σοβαρού και αστείου η Βάσω Γουλιελμάκη και πρόσθεσε: «Και τα… αποτυπώματα από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν. Το υπονοούμενό μου ήταν για τους τοξικούς ανθρώπους. Αντιδρώ με τον ίδιο τρόπο σε αυτούς όπως και με τα έντομα. Δεν επενδύω κάτι και όταν φύγει κάνω το… μπάνιο μου».

«Έχω καταλάβει με τα χρόνια ότι όσο κρατάει ο έρωτας όλα τα βλέπεις ρόδινα. Ο άνθρωπος ερωτεύεται αμέτρητες φορές. Υπάρχει όριο; Αν είσαι βέβαια τυχερός και σου έρθει και το “για πάντα”, είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Κι εγώ πιστεύω στο “για πάντα”, απλώς δεν μου έχει τύχει… γι’ αυτό πάμε στο “αμέτρητες”. Το αναζητάω όμως, αλίμονο», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Βάσω Γουλιελμάκη.