Μια φωτογράφιση για… καλό σκοπό έκανε μια πορνοστάρ. Η σέξι, Γιούλια Σενιούκ, φωτογραφήθηκε με βετεράνους του πολέμου στην Ουκρανία, που έχουν χάσει τα άκρα τους και αναμένεται να κυκλοφορήσουν ημερολόγια. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση και τα προσθετικά άκρα των ανδρών που τραυματίστηκαν βαρύτατα στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Η 28χρονη Σενιούκ, η οποία στον χώρο των ταινιών για ενήλικες είναι γνωστή ως Josephine Jackson, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτογράφιση που έγινε σε θέατρο στην Ουκρανία. Η Σενιούκ φόρεσε για την περίσταση ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα, με σκίσιμο και βαθύ ντεκολτέ, ενώ οι 12 στρατιώτες που επελέγησαν για το ημερολόγιο φορούσαν σμόκιν.

«Η μεταμόρφωσή τους αυτή δείχνει μια διαφορετική πλευρά τους, για να τονίσει πόσο όμορφοι κύριοι είναι και για να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση», δήλωσε η 28χρονη πορνοστάρ στο ουκρανικό περιοδικό «Obozrevatel». «Αυτά είναι τα συναισθήματα που πρέπει να τους μεταδίδουμε και όχι λύπηση και δάκρυα», πρόσθεσε.

Την κίνηση της Σενιούκ είδαν «ζεστά» αρκετοί σχολιαστές στα social media, με κάποιους να τη ρωτούν πότε θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο για να το προμηθευτούν.