Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» του Alpha έκανε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον πρόσφατο θάνατο του Βασίλη Καρρά, την εικόνα που παρουσιάζει η σύγχρονη ελληνική μουσική, το λαϊκό τραγούδι αλλά και την τραπ.

«Δεν γράφονται πια ωραία λαϊκά τραγούδια, όπως αυτά που ξεκινήσαμε εμείς κάποτε. Υπάρχουν ωστόσο καλοί λαϊκοί τραγουδιστές στην Ελλάδα, όπως ο Αργυρός και ο Βέρτης. Μου αρέσουν πολύ και τους ακούω», ανέφερε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

«Δεν γνωρίζω δυστυχώς τον Light και τον Snik. Να ‘ναι καλά τα παιδιά, κάνουν κάτι που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε. Θα ‘θελα όμως να πω ένα πράγμα: ας προσέχουν λίγο παραπάνω, το παραξύλωσαν με αυτά τα χυδαία πράγματα που λένε στα τραγούδια τους», σχολίασε στη συνέχεια ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Καλλιτέχνες είναι, δεν είναι αλήτες. Ας προσέξουν λίγο παραπάνω, δεν τρέχει τίποτα».

«Ήταν μεγάλο πλήγμα για εμάς τους φίλους του, ήταν συνταρακτικό. Εγώ ήξερα ότι ο Βασίλης είχε πρόβλημα αλλά δεν τον ενοχλούσα. Τον είχα πάρει τηλέφωνο πριν 2 μήνες, ήταν καλά ακόμα, μου είχε πει ότι είναι εντάξει», απαντά ο Ζαφείρης Μελάς σε ερώτηση για τον πρόσφατο θάνατο του Βασίλη Καρρά.