Η Νεφέλη Οργανού μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», με τη γνωστή ηθοποιό να αναφέρεται στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά να μοιράζεται και την γνώμη της και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δε δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση παρότι ήμουν και πολύ όμορφη. Αν θες, μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση, είμαι κατηγορηματική σε αυτό. Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού’. Θέλω; Φαίνεται από τα μαλλιά σου, τις κινήσεις σου. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι θα πει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα, ακόμα τρέχει».

Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες εναντίον του, είπε: «Τον αγαπάω πολύ. Ποτέ δε δέχθηκα παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και ήμουν και όμορφο κορίτσι. Συνεργαστήκαμε αγαστά, ήταν πάρα πολύ καλός μαζί μου, με βοήθησε πολύ. Ο Φιλιππίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

«Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική»

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε και την άποψή της για την ομοφυλοφιλία, την οποία χαρακτήρισε παραβατική, και τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφερόμενη και στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν ‘φταίει’ ο κ. Κασσελάκης, η ομοφυλοφιλία θεωρείται πολύ ‘στρέιτ’ πλέον. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Η τάση του να είναι ο άνδρας μαζί με τη γυναίκα είναι θέμα τεκνοποίησης, η φύση σε πηγαίνει για να τεκνοποιήσεις. Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κατανοεί την ανάγκη ενός ομόφυλου ζευγαριού για τεκνοθεσία.

«Δεν μπορώ να πάρω θέση για τους ομοφυλοφίλους που αποκτούν παιδιά γιατί δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ένα παιδί πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα, μια κανονική οικογένεια, δεν το συζητάω αυτό».

«Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί»

Παράλληλα, μίλησε για την καριέρα και τις γυναίκες. «Είμαι παραβατική που δεν έχω κάνει παιδιά. Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το να ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι τη γάτα μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω έρωτα με τη φίλη μου».

Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη

Οι παραπάνω δηλώσεις έκαναν την πρωινή παρέα του Mega να διαφωνήσει. «Δεν ξέρω από πού θα αρχίσω και που θα τελειώσω. Θα είμαι παρεμβατική», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε: «Νιώθω ότι είναι μια γυναίκα άλλης εποχής. Είναι μια γυναίκα από μια συντηριτική κοινωνία. Δεν μπορείς να πας σε ένα χωριό, να πάρεις μια θεία που είναι 70 χρονών και δεν έχει να κάνει τώρα με την κα Ορφανού και να την πείσεις ότι υπάρχει και η οικογένεια με πατέρα και πατέρα».

Και συμφώνησε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τον προσανατολισμό της Φλορίντας. Οι πεποιθήσεις της πραγματικά είναι πεποιθήσεις που ανήκουν στον Μεσαίωνα».