Επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων δέχθηκαν μαθητές σχολείου στη Νέα Ιωνία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ελαφριά, ένας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, περίπου 20 εξωσχολικοί με καλυμμένα πρόσωπα τραυμάτισαν έναν 14χρονο μαθητή Γυμνασίου στο άνω χείλος σήμερα, Δευτέρα (23/1), το μεσημέρι, την ώρα που οι μαθητές σχολούσαν.

Ένας δεύτερος ανήλικος, στην προσπάθειά του να τους ξεφύγει, πέρασε τον δρόμο χωρίς να κοιτάξει και τον χτύπησε αυτοκίνητο.

Ο διευθυντής του σχολικού ιδρύματος επεσήμανε στον τηλεοπτικό σταθμό πως στο σημείο εκλήθη η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, όμως, οι δράστες το είχαν σκάσει. Γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δικογραφία κατ’ αναγνωστών σχηματίστηκε από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Star, εμφανίστηκαν περίπου 20 άτομα, τα οποία είχαν μαχαίρια και πεταλούδες πάνω τους, όπως αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας.  

Οι νεαροί φέρεται να αναζητούσαν έναν συγκεκριμένο μαθητή. Στην προσπάθειά τους να τον βρουν, οι άγνωστοι επιτίθεντο σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Την ίδια ώρα, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έκανε λόγο για φόβους βεντέτας μεταξύ των σχολείων.

«Την Παρασκευή είχανε διένεξη με ένα παιδί του σχολείου μας, με αποτέλεσμα την ώρα που γινόταν η αιμοδοσία μέσα στο σχολείο να μπει πολύ άγριος και τσαμπουκαλεμένος ο εν λόγω νεαρός και να σπρώξει μία καθηγήτρια. Ήταν σαν μαινόμενος ταύρος, έριξε ένα παιδί κάτω του έριξε μπουνιά και σήμερα μάθαμε ότι ήρθαν με μηχανάκια και ψάχνανε να βρουν τα παιδιά της Παρασκευής».