Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα Βίκος Relays, οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα, που διεξήχθησαν στην πόλη του Αμαρουσίου την Κυριακή 26 Απριλίου.

Στο δεύτερο αγώνα για το 2015, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και η εκκίνηση δόθηκε στην οδό Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα, ενώ πλήθος κόσμου απόλαυσε τον πρωτοποριακό αγώνα, που γίνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού.

Το επόμενο ραντεβού των Βίκος Relays δίνεται για τις 17 Μαΐου στην Κομοτηνή, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας μέσα στο 2015 με κεντρικό σύνθημα: «Μόνος τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά»!

Τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στηρίζουν τη διοργάνωση ως media partner, ενώ παράλληλα τα καταστήματα Forthnet, λειτούργησαν ως σημεία εγγραφών στη διοργάνωση για τους πολίτες που θέλησαν να συμμετέχουν, τρέχοντας με τη «Novasports Running Team», την ομάδα των καναλιών Novasports.

Στη «Novasports Running Team» συμμετέχουν επίσης με ιδιαίτερο ενθουσιασμό εργαζόμενοι, αλλά και συνεργάτες της Forthnet που αγαπούν τον αθλητισμό και ειδικότερα τα δρομικά αγωνίσματα.

Στο Μαρούσι, συνολικά την ομάδα των καναλιών Novasports αποτέλεσαν 56 άτομα μεταξύ των οποίων οι Βάσω Ευσταθίου, Βικτωρία Μουρατίδου, Βασιλική Ρούφου και Ρένια Γκούση που κατέκτησαν την πρώτη θέση στις γυναίκες στη σκυταλοδρομία 4Χ2000.

Επίσης, την πρώτη θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε και στους άνδρες η «Novasports Running Team» με τους Απόστολο Καρβέλη, Γιώργο Καραγιαννάκη, Αχιλλέα Καφενζή και Νικόλαο Γέρο.

Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet.


Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης και η νικήτρια ομάδα Γυναικών της Novasports Running Team στη σκυταλοδρομία 4Χ2000, (από αριστερά Βικτωρία Μουρατίδου, Ρένια Γκούση, Βάσω Ευσταθίου και Βασιλική Ρούφου), μαζί με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Εικόνας της Forthnet, Πέρρυ Τσαγκάρη.


Η νικήτρια ομάδα των Ανδρών της Novasports Running Team στη σκυταλοδρομία 4Χ2000. Από αριστερά, Γιώργος Καραγιαννάκης, Απόστολος Καρβέλης, Αχιλλέας Καφενζής, Νικόλαος Γέρος.


Η Novasports Running Team σε αναμνηστική φωτογραφία.