Επιχείρηση διάσωσης σκύλου διεξήχθη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 27 Απριλίου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο χωριό Κομνηνά Εορδαίας στην Κοζάνη.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα αδέσποτο σκυλάκι έπεσε μέσα σε πηγάδι βάθους περίπου 13 μέτρων. Οι παρατεταμένες κραυγές και τα ουρλιαχτά του καθώς και των υπολοίπων σκυλιών της γειτονιάς κινητοποίησαν τους κατοίκους που εντόπισαν το άτυχο ζώο αναφέρει το kozan.gr.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας, Διαχείρισης Δημοτικού Κυνοκομείου και Μέριμνας αδέσποτων ζώων, Αναστάσιος Λόφτσαλης, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας Αντιπύραρχο Χρήστο Σπυρίδη.

Η επιχείρηση είχε διάρκεια μίας ώρας και το τετράποδο, που του έδωσαν το όνομα Ράιαν, ανασύρθηκε από το πηγάδι χωρίς να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε στο Καταφύγιο του δήμου Εορδαίας όπου θα εμβολιαστεί, θα στειρωθεί, θα σημανθεί και θα διατεθεί για υιοθεσία όπως προβλέπεται.

Δείτε τις φωτογραφίες:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.