Ηθοποιός, στιχουργός, ερμηνευτής και σόουμαν, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών και ακουσμάτων. Αυτός ήταν ο Σάκης Μπουλάς που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη τους φίλους, την οικογένειά του και τους συναδέλφους του.

«Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια που γουστάρεις, σκέψου την ώρα, τη στιγμή που τη ρεβάνς θα πάρεις, σκέψου κορίτσια και γιορτές και πράμα που σαλεύει, κι ένα παιδί που μοναχό το δρόμο του γυρεύει», τραγουδούσε στο «Φλασάκι», ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, σε στίχους δικούς του και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Παράλληλα με την πορεία του στο χώρο της μουσικής και τις εμφανίσεις του που συνεχίζονταν μέχρι πρόσφατα στην «Ακτή Πειραιώς» με τους «Γενναίους της Νύχτας», η καριέρα του στην ηθοποιία. Αγαπημένος Παύλος Στρατέας στο «Πενήντα- πενήντα», μπαμπάς Νάσος στο «Δέκα λεπτά κήρυγμα», ξεκαρδιστικός Σάββας Κατσίκης στις «Σαββατογεννημένες», ήταν μερικοί μόνο από τους πρόσφατους ρόλους του στην τηλεόραση.

Έδωσε τη μάχη του με αξιοπρέπεια και με τις ευχές όλων στο πλευρό του να βγει γερός. Με ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του τον αποχαιρετούμε.