Τον αγαπημένο καλλιτέχνη, τον συνάδελφό και φίλο, τον δικό τους άνθρωπο αποχαιρέτησαν για πάντα το πρωί στο νεκροταφείο Μελισσίων οι συγγενείς και οι φίλοι του Σάκη Μπουλά. Όπως είχε ζητήσει η οικογένειά του, η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε σε στενό κύκλο.

«Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η οικογένειά του.

Συντετριμμένοι είπαν το τελευταίο αντίο πολλοί συνάδελφοί του από τον χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης, οι συμπρωταγωνιστές του σε τηλεοπτικές σειρές και συνοδοιπόροι του στο πάλκο- μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Πέτρος Φιλιππίδης,η Άβα Γαλανοπούλου, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο αδελφικός του φίλος Γιάννης Ζουγανέλης και άλλοι.

Ο Παύλος Χαϊκάλης επισήμανε σε δηλώσεις του στο Mega και την τραγική ειρωνεία να αποχαιρετούν τον πολυαγαπημένο τους φίλο στο ίδιο κοιμητήριο όπου είχαν κάνει ξεκαρδιστικά γυρίσματα για τη σειρά «Πενήντα- πενήντα».

Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά, στην ανακοίνωσή της, ευχαριστούσε θερμά όλον τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την στήριξη και εξέφρασε την παράκλησή της «προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα. τηλ. 2107757153, 210 7757153 και 210 7757934».

Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα, λίγο πριν κλείσει τα 60 του χρόνια, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.