Συγκίνηση επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο για την απώλεια του Σάκη Μπουλά, ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Οι φίλοι και συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν καλό άνθρωπο και έναν αξιόλογο καλλιτέχνη.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο άνθρωπος που συνάντησε τον Σάκη Μπουλά στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, φανερά συγκινημένος, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Παρότι το αναμέναμε, είναι σαν να έφυγε ένα κομμάτι δικό μου. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα γνήσιο παιδί. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και μέσα από τις δουλειές του. Ήταν πραγματικά και ουσιαστικά ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί και μια μεγάλη αγκαλιά…» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο Σάκης υπήρξε ένα κομμάτι της δικής μου περιόδου αθωότητας. Ο Σάκης άλλωστε συνεργάστηκε με μένα πρώτα, για πολλά χρόνια από τη δεκαετία του ’70, προτού ξεκινήσει τη λαμπρή καριέρα του και εδώ και στο εξωτερικό. Η κάθε μέρα ήταν μια γιορτή με τον Σάκη, ήταν γεμάτη από μικρά καθημερινά πράγματα που εμπεριείχαν χιούμορ, τρυφερότητα.. Εκείνα τα χρόνια, ξέρετε, οι συνεργασίες ήταν σχέσεις ζωής, όχι όπως τώρα, είμαστε σαν αδέρφια..»

Συγκινημένος και ο Διονύσης Τσακνής μίλησε για έναν αγωνιστή που έφυγε από τη ζωή. «Έφυγε ένας φίλος, ένας πρώην συνεργάτης. Μοιραστήκαμε τη σκηνή κάποιες φορές μαζί, τις παρέες, τα αστεία, τους προβληματισμούς για τη ζωή και για την τέχνη. Έφυγε ένας αγωνιστής της ζωής.»