Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τις συνέπειες του αλκοόλ

Συστάθηκε ήδη Ομάδα Εργασίας από το υπουργείο Υγείας


ΕΛΛΑΔΑ
20:14
14/09/2018
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τις συνέπειες του αλκοόλ
2
loading

Στην εκπόνηση Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την αντιμετώπιση των βλαπτικών συνεπειών που επιφέρει η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο Υγείας.

Με πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού συστάθηκε ήδη Ομάδα Εργασίας με αντικείμενο την αποτίμηση της διεθνούς επιστημονικής εμπειρίας σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ, τη μελέτη της υφιστάμενης κατάστασης στη χώρα και την επεξεργασία και εισήγηση Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την αντιμετώπιση των βλαπτικών συνεπειών από την κατανάλωση αλκοόλ στον υπουργό Υγείας. Η Ομάδα Εργασίας, της οποίας ο ρόλος είναι συμβουλευτικός, αποτελείται από επιστήμονες με εμπειρία στον τομέα των εξαρτήσεων και στις επιπτώσεις που έχει στην υγεία η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, εκπροσώπους φορέων απεξάρτησης, υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Υγείας και επιστημονικούς συμβούλους του Υπουργού.

Πρόεδρος της Ομάδας θα είναι ο αναπληρωτής γενικός Γραμματέας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), Σταμάτης Βαρδαρός με αναπληρώτρια την Εριφύλλη Νταλιάνη, επιστημονική σύμβουλο του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, σε θέματα εξαρτήσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Άσε ρε ψευτοπαληκαραδες

    Κάντε μόκο και τουμπεκί ψιλοκομμένο. [...]

  2. avatar Ιόλη

    Συντέκνε Πολάκη, τί φλωρομελέτες και σχέδια είναι αυτές που παρήγγειλε ο σύντροφος Ξανθός? Θα σε πάρουν με τις κατσούνες στη λεβεντογέννα!
    Εσύ θα πληρώσεις τη νύφη, να το ξέρεις!
    Θα σου ξυρίσουν το μουστάκι και θα γίνεις ο "συκατος" κύριος Φλωράτος. Φιλοξενησέ τον σύντροφο Ξανθό στα Σφακιά και μεταξύ μαντινάδας, πιπεράτων κρητικών στιχομυθίων, σφακιανής πίτας, τούρτας και γαμοπίλαφου, μυησέ τον στο μαρουβά, στο βιδιανό, στο θραψαθήρι, στο κοτσιφάλι και στην προ και μετά γεύματος παγωμένη τσικουδιά, μπας και έρθει στα ίσα του, και γλιτώσεις τη ξούρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει