Υλικά

sidagi.gr


Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Ξεπλένουμε τα μύδια και τ’ αφήνουμε στο τρυπητό να στραγγίξουν. Έχουμε κόψει το μπέικον σε πολύ λεπτές φέτες, παίρνουμε 2 ή 3 μύδια μαζί, τα τυλίγουμε σε ένα φετάκι μπέικον και τα περνάμε στα ξύλινα σουβλάκια.

Για κάθε σουβλάκι περνάμε 4 με 5 κομμάτια, ανάμεσα ελιές. Τα ψήνουμε στο γκριλ που έχουμε ζεστάνει στους 200 βαθμούς, μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.

Υλικά

Για 6-8 άτομα

150 γραμμάρια μπέικον

1 κουτί μύδια 200 γραμμάρια

Σουβλάκια ξύλινα ή μεταλλικά

λεμόνι

ελιές γεμιστές (αν θέλετε)