Υλικά

  • 225 γρ. ζυμαρικά
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το ανάλατο βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, περίπου 1- 2 λεπτά.
Βήμα 2
Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου, το γάλα και τα ζυμαρικά, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε.
Βήμα 3
Αφήστε να πάρουν μια βράση, μειώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσουν, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι τα ζυμαρικά να μαγειρευτούν.
Βήμα 1
Προσθέστε και την παρμεζάνα και αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό, προσθέστε περισσότερο γάλα ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή.
Βήμα 2
Σερβίρετε αμέσως και γαρνίρετε με μαϊντανό.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο