Υλικά

  • 1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
  • 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 κ. σ. χυμό λάιμ
  • 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
  • 1/4 φλ. τσαγιού σέλινο κομμένο σε κύβους
  • 1 κ. γλ. καυτερή πιπεριά χαλαπένιο κομμένη σε κύβους (προαιρετικά)
  • 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο κοτόπουλο ψιλοκομμένο
  • Φρέσκο κόλιανδρο για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μπολ τοποθετήστε το αβοκάντο, το γιαούρτι, το χυμό λάιμ, το αλάτι και το πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου.
Βήμα 2
Με ένα πιρούνι λιώστε το αβοκάντο ώστε το άλειμμά σας να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα.
Βήμα 3
Προσθέστε το κρεμμύδι, το σέλινο, την καυτερή πιπεριά χαλαπένιο και το κοτόπουλο στο μείγμα με το αβοκάντο και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Σερβίρετε σε φρυγανισμένο ψωμί ή κράκερ γαρνίροντας με κόλιανδρο.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.