Υλικά

  • 2 φέτες ιταλικό ψωμί
  • 1 κ. σ. μαλακό βούτυρο, χωρισμένο στα δύο
  • 1 κ. σ. σάλτσα πέστο, χωρισμένη στα δύο
  • 1 φέτα τυρί προβολόνε
  • 2 φέτες ντομάτας
  • 1 φέτα αμερικάνικο τυρί

Εκτέλεση

Βήμα 1
Απλώστε στη μία πλευρά μιας φέτας ψωμιού το βούτυρο και τοποθετήστε την, βουτυρωμένη προς τα κάτω, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
Απλώστε στην πάνω πλευρά του ψωμιού τη μισή σάλτσα πέστο και τοποθετήστε μια φέτα τυρί προβολόνε, τις φέτες ντομάτας και τη φέτα αμερικάνικου τυριού πάνω από το πέστο.
Βήμα 3
Απλώστε την υπόλοιπη σάλτσα πέστο στη μία πλευρά της δεύτερης φέτας ψωμιού και καπακώστε το σάντουιτς. Βουτυρώστε την πάνω πλευρά του ψωμιού.
Βήμα 4
Τηγανίστε ελαφρώς το σάντουιτς μέχρι να λιώσει το τυρί, για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.