Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 2 φλ. τσαγιού καλαμπόκι
  • 1/2 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
  • 2 αβγά
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
  • 1/2 φλ. τσαγιού λάδι, για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2
Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 4
Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα για να δημιουργήσετε την κάθε τηγανίτα και ρίξτε τες στο λάδι.
Βήμα 5
Τηγανίστε για 1,5 λεπτό περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και αναποδογυρίστε από την άλλη πλευρά
Βήμα 6
Επαναλάβετε για όλες τις τηγανίτες.
Βήμα 7
Σερβίρετε με μια κουταλιά τυρί κρέμα και σχοινόπρασο.
TAGS