Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 2 φλ. τσαγιού καλαμπόκι
  • 1/2 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
  • 2 αβγά
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
  • 1/2 φλ. τσαγιού λάδι, για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  4. Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα για να δημιουργήσετε την κάθε τηγανίτα και ρίξτε τες στο λάδι.
  5. Τηγανίστε για 1,5 λεπτό περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και αναποδογυρίστε από την άλλη πλευρά
  6. Επαναλάβετε για όλες τις τηγανίτες.
  7. Σερβίρετε με μια κουταλιά τυρί κρέμα και σχοινόπρασο.