Υλικά

  • 2 ώριμες μπανάνες
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο ανάλατο
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 1/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
  • 1/8 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις μπανάνες σε ένα μπολ και χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να τις λιώσετε.
Βήμα 3
Προσθέστε την ζάχαρη, το βούτυρο και την βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι, το αλάτι και τη σκόνη κακάο και ανακατέψτε καλά και πάλι.
Βήμα 5
Βουτυρώστε ένα ταψί 23 εκ., ραντίστε με λίγη σκόνη κακάο και ρίξτε μέσα το μείγμα.
Βήμα 6
Πάνω από το μείγμα προσθέστε το φυστικοβούτυρο με ένα σκουπ παγωτού και με ένα κουτάλι ανακατέψτε το με το υπόλοιπο μείγμα.
Βήμα 7
Ψήστε για 25- 30 λεπτά, αφαιρέστε από τον φούρνο και αφήστε να κρυώσει εντελώς πριν το κόψετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.