Μια ακόμη φορολοταρία και ειδικότερα η 59η Δημόσια Κλήρωση για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου του 2021 πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (23/12) και η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε τους τυχερούς λαχνούς που κερδίζουν το ποσό των 1.000 ευρώ.

Σε κάθε φορολοταρία που πραγματοποιείται κάθε μήνα, συνολικά 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Τα συγκεκριμένα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Φορολοταρία: Πώς θα μπορέσετε να δείτε αν κερδίσατε

Για να δείτε εάν κερδίσατε θα πρέπει να μπείτε στην ιστοσελίδα (aade.gr) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων καθώς εκεί θα μάθετε τα αποτελέσματα.

Μετά την είσοδο σε αυτήν θα πρέπει να πατήσετε «κλικ» στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής σας στο TAXIS, να μπείτε στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

χαρτονομίσματα ευρώ

Νέα φορολοταρία: Τον Ιανουάριο η πρεμιέρα

Πρεμιέρα τον Ιανουάριο θα κάνει η νέα φορολοταρία που θα μοιράζει έως και 50.000 ευρώ τον μήνα στους τυχερούς φορολογούμενους.

Αν και το οικονομικό επιτελείο θα ήθελε να κάνει τα πρώτα «δώρα» στους φορολογούμενους τα Χριστούγεννα, ο χρόνος δεν επαρκεί καθώς έχει καθυστερήσει η έκδοση της υπουργικής απόφασης που θα ορίζει το νέο πλαίσιο της φορολοταρίας, η οποία γίνεται πιο ελκυστική για τους φορολογούμενους που χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους.