Η ΔΕΛΤΑ ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των Healthy Diet Awards 2020, καθώς απέσπασε 3 διακρίσεις ως επιβράβευση της συνεχούς προσπάθειάς της να αναπτύσσει και να παράγει καινοτόμα προϊόντα, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και την ποιότητα ζωής.

Συγκεκριμένα, βραβεία απέσπασαν τα ΦΥΤΙΚΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΔΕΛΤΑ στην αντίστοιχη κατηγορία των φυτικών ροφημάτων, οι παιδικοί φυσικοί χυμοί ΔΕΛΤΑ SMART στην κατηγορία των υγιεινών ροφημάτων για παιδιά, καθώς και η νέα σειρά VITALINE go nuts & berries στην κατηγορία του υγιεινού πρωινού.

Η ΔΕΛΤΑ είναι πρεσβευτής της Ελληνικής διατροφής και παράγει από το 1952 καινοτόμα και άριστα προϊόντα, που οι οικογένειες στη χώρα μας επιλέγουν και εμπιστεύονται. Η εταιρεία ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες διατροφικές τάσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή τα πιο φρέσκα προϊόντα, κατευθείαν από τη φύση, υγιεινά, γευστικά και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Τα Healthy Diet Awards 2020 έχουν σκοπό να επιβραβεύσουν την καινοτομία και να αναδείξουν την βιομηχανία της υγιεινής διατροφής, που προάγει την ολιστική ευεξία και την ποιότητας ζωής, ως τη νέα προσέγγιση μιας αγοράς η οποία μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται τα στελέχη της Διεύθυνσης Marketing της ΔΕΛΤΑ (από τα αριστερά προς τα δεξιά) Γρηγόρης Παπαγιάννης, Βίρνα Ψαρρά, Ειρήνη Αντωνίου, Τίνα Εξάρχου και Αντώνης Πολυκανδριώτης στην τελετή παραλαβής των βραβείων

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.