Το χοροθέατρο Migma εμπνέεται από το μύθο του Frankenstein. Με μία εναλλακτική οπτική η παράσταση διαδραματίζεται μέσα σε ένα υδάτινο λευκό κουτί – ένα μεγεθυμένο δοχείο εργαστηρίου πειραμάτων στο οποίο οι συντελεστές της παραδίδονται στα χέρια του Dr. Victor Frankenstein.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε για 2η χρονιά ο Frankestein του Παύλου Κουρτίδη κάνοντας πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου κι ενώ η προγραμματισμένη τελευταία παράσταση ήταν στις 18 Δεκεμβρίου, θα δοθούν άλλες τέσσερις παραστάσεις λόγω της μεγάλης ζήτησης. Έτσι θα ολοκληρωθούν 75 στον αριθμό παραστάσεις, κάτι πρωτόγνωρο για μια παράσταση Χοροθεάτρου.

Το υδάτινο στοιχείο συνδυασμένο με το χορό, το λόγο και το λευκό σκηνικό – περιβάλλον θα οδηγήσουν το θεατή στον πειρασμό να ξεχάσει την τετριμμένη κατά τα άλλα ιστορία του τέρατος του Frankenstein και να δώσει έμφαση στο ουσιαστικό ζήτημα στο οποίο εμβαθύνει η παράσταση. Η τεχνολογία, η επιστήμη και η ευρηματικότητα του ανθρώπινου νου δε θα μπορέσουν ποτέ να επαναφέρουν τη μία και μοναδική ανθρώπινη ψυχή.

Τη σκηνοθεσία και χορογραφία υπογράφει ο Παύλος Κουρτίδης με μια πλειάδα αξιόλογων ερμηνευτών ενώ την πρωτότυπη μουσική σύνθεση έχει επιμεληθεί ο Σταύρος Μαρκόνης. Ερμηνεύουν: Ζωή Σωτηροπούλου, Όλια Μουρουζίδου, Ξανθή Αθανασοπούλου,Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Νικόλας Μιτσίτσκας, Παύλος Κουρτίδης.

Κοστούμια: Tricia Daniels
Φωτισμός: Απόστολος Τσιτσώνης
Ειδικές κατασκευές: Λέων Βήτα

Θέατρο PK
,
Κασομούλη 30 (μετρό Ν.Κόσμος)

Ώρα έναρξης στις 21:45 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Γενική είσοδος 15 ευρώ, μειωμένο 13 ευρώ και 10 ευρώ ομαδικά