Η εποχή της ηλεκτροκίνησης είναι εδώ και οι επιδόσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων εντυπωσιάζουν και εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο.

Ακολουθεί μια λίστα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που τράβηξαν τα βλέμματα το 2023 για τις επιδόσεις τους, την οδηγική εμπειρία και τη σχέση ποιότητας – τιμής.

Hyundai Ioniq 6: Αυτό το ηλεκτρικό σεντάν είναι ένα από τα αγαπημένα της αγοράς, με δυναμικές επιδόσεις, μεγάλη αυτονομία και φανταστικό σχεδιασμό εσωτερικά και εξωτερικά. Έχει βαθμολογία 10/10 από το Car and Driver.

BMW i4: Το BMW i4 M50 έχει τόσο εντυπωσιακές επιδόσεις που θα σας κάνει λατρέψετε το ηλεκτρικό μέλλον. Έχει βαθμολογία 10/10 από το Car and Driver.

Tesla Model 3: Το Tesla Model 3 άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και φέτος παρουσιάζεται ακόμα καλύτερο με σημαντικές αναβαθμίσεις. Έχει βαθμολογία 8.5/10 από το Car and Driver.

Kia EV6: Το EV6 είναι το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Kia και εντυπωσιάζει με τη σπορ εμφάνισή του, την υψηλή τεχνολογία και τη μεγάλη αυτονομία. Έχει βαθμολογία 8.4/10 από το Car and Driver.

Ford Mustang Mach-E: Tο Mustang Mach-E είναι ένa ηλεκτρικό crossover που διατηρεί τη σπoρ φιλoσoφίa τoυ θρυλικoύ Mustang. Έχει βαθμoλoγία 8.1/10 από τo Edmunds.

Polestar 2: Το Polestar 2 είναι ένα EV hatchback που διαρκώς βελτιώνεται και γίνεται όλο και πιο ελκυστικό με τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του. Έχει βαθμολογία 8/10 από το Car and Driver

Chevrolet Bolt EV: Το Chevrolet Bolt EV διαθέτει καλές επιδόσεις και μια πολύ προσιτή τιμή. Έχει βαθμολογία 8/10 από το Edmunds.

Volkswagen ID.4: Τo ID.4 είναι τo πρώτo ηλεκτρικό SUV της Volkswagen. Είναι ένα πολύ ευρύχωρo και πρακτικό όχημα και θα μπορούσε να εξελιχθεί στο νέο «Beetle» της Volkswagen.  Έχει βαθμολογία 7.5/10 από τo Edmunds.

Honda e: Τo Honda e είναι ένα μικρό και χαριτωμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ιδανικό για την πόλη. Έχει βαθμολογία 7/10 από το Car and Driver.

Nissan Leaf: Τo Nissan Leaf είναι ένα ηλεκτρικό hatchback, που δεν διακρίνεται για τις επιδόσεις του, αλλά είναι ένα από τα πιο προσιτά EV. Έχει βαθμολογία 6.5/10 από το Edmunds.