Ο Τζόρνταν Μπέλφορντ, του οποίου η αυτοβιογραφία «Ο Λύκος της Wall Street» έγινε ταινία από το διάσημο σκηνοθέτη, Μάρτιν Σκορτσέζε, εκτιμά ότι φέτος θα βγάλει περισσότερα χρήματα από όσα έβγαλε ποτέ ως χρηματιστής, οπότε και θα μπορέσει να αποπληρώσει τα θύματα της απάτης του.

«Φέτος θα βγάλω περισσότερα από όσα έβγαλα ποτέ ως χρηματιστής», δήλωσε ο Τζόρνταν Μπέλφορντ σε συνέδριο στο Ντουμπάι», προσθέτοντας ότι «στόχος μου είναι τα 100 εκατομμύρια δολάρια ώστε να αποπληρώσω τους πάντες φέτος».

Ο Τζόρνταν Μπέλφορντ, που κάνει διαλέξεις με μεγάλη επιτυχία, θα χρησιμοποιήσει τα κέρδη από την περιοδεία του ε 45 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών για να αποπληρώσει περίπου 50 εκατ. δολάρια σε επενδυτές, καθώς όπως είπε αυτό είναι το μερίδιό του από τα πρόστιμα.

Ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street» δήλωσε ότι όλα τα έσοδα από την περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες πάνε απευθείας σε επενδυτές και, όπως είπε, όταν όλοι αποπληρωθούν «θα νοιώσω πολύ καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόρνταν Μπέλφορντ έμεινε 22 μήνες στη φυλακή για ξέπλυμα χρήματος και απάτες με μετοχές όταν η εταιρεία του έκλεψε από επενδυτές τουλάχιστον 200 εκατ. δολάρια τη δεκαετία του ’90.