Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο, Μιτ Ρόμνεϊ έκανε σήμερα μια στάση σήμερα σε ένα τοπικό γραφείο της προεκλογικής του εκστρατείας στην πολιτεία του Οχάιο (βόρεια), για να ευχαριστήσει τους εθελοντές και να τους διαβεβαιώσει ότι είναι «πολύ αισιόδοξος» για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος, όχι μόνο για τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά και για το μέλλον της Αμερικής», δήλωσε ο Μιτ Ρόμνεϊ στους υποστηρικτές του σε ένα τοπικό γραφείο της προεκλογικής του εκστρατείας που βρίσκεται σε ένα εμπορικό κέντρο κοντά στο Κλίβελαντ, πόλη όπου πραγματοποίησε επίσης μια προεκλογική συνάντηση την Κυριακή.

«Τα πάντα είναι έτοιμα να πραγματοποιηθούν σήμερα», δήλωσε στους εργαζόμενους και τους εθελοντές, πολλοί από τους οποίους έκαναν τηλεφωνήματα για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να ψηφίσουν.

«Είμαι ενθαρρυμένος από το πνεύμα των ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα, τον ενθουσιασμό, τη στήριξη και την ενέργεια. Είναι πραγματικά απίστευτο», πρόσθεσε.

Συνοδευόμενος από τον γιο του Τάγκ και τον υποψήφιο αντιπρόεδρό του Πολ Ράιαν, ο οποίος τον είχε συναντήσει στο αεροδρόμιο λίγο νωρίτερα, διαβεβαίωσε ότι βρίσκονται “στο μεταίχμιο για να αλλάξουν την Αμερική, και για να βοηθήσουν τους ανθρώπους με ένα τρόπο, που δεν έχουν φανταστεί ότι θα μπορούσαν να βοηθηθούν, με καλές θέσεις εργασίας και πιο υψηλούς καθαρούς μισθούς”.

«Ανυπομονώ να βρεθώ στο αύριο, γιατί αύριο αρχίζουμε τη δουλειά μας», τόνισε.