Η τρανσέξουαλ σταρ της WWE (αμερικανική εταιρεία, η οποία διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης), Gabbi Tuft, μίλησε για την προσπάθεια που έκανε να χάσει μυϊκή μάζα, προκειμένου να κάνει το σώμα της να μοιάζει πιο θηλυκό. Η 45χρονη μίλησε για τον πολύ «δύσκολο» αγώνα που έδωσε μέσω αυστηρής δίαιτας και προπόνησης, ο οποίος, ωστόσο, τελικά τη βοήθησε να δει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η Gabbi, γεννημένη στο Σαν Φρανσίσκο, πήρε τη μεγάλη απόφαση πριν από τρία χρόνια και αφού ήδη αγωνιζόταν στην επαγγελματική πάλη ως ο «τρομερός μονομάχος» Tyler Reks. Στο απόγειο της μαχητικής της καριέρας, η αθλήτρια ζύγιζε περίπου 130 κιλά και είχε πάνω της μόλις έξι έως οκτώ τοις εκατό λίπος. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της μετάβασης, η Gabbi έχει χάσει 45 κιλά και έχει πάρει λίπος, για να της δώσει το σώμα που έχει σήμερα.

H αλλαγή βάρους της πρώην σταρ της πάλης την ώθησε σε νέα πνευματικά και σωματικά ύψη, σύμφωνα με τη DailyMail. Μιλώντας στο Business Insider, η 45χρονη αποκάλυψε πώς έπρεπε να αλλάξει νοοτροπία, για να εξελίξει το σώμα της.

«Δεδομένου ότι δεν υπήρχε αξιόπιστη καθοδήγηση για το πώς να χάσω μυϊκή μάζα ως τρανς άτομο, έπρεπε να το καταλάβω μόνη μου. Τελικά, τα κατάφερα, αλλά δεν ήταν ένα εύκολο ταξίδι» ανέφερε η τρανσέξουαλ γυναίκα. Σημείωσε δε ότι στην αρχή του ταξιδιού της προσέγγισε κάθε προπονητή φυσικής κατάστασης που γνώριζε και ζήτησε τη συμβουλή τους για το πώς να χάσει βάρος και μυς. Ωστόσο, τη συμβούλεψαν να σηκώνει μικρότερα βάρη, κάτι που τη βοήθησε να γίνει αδύνατη, αλλά δεν την οδήγησε να χάσει καθόλου από τη μυϊκή της μάζα.

Αφού δοκίμασε διάφορες μεθόδους και απέτυχε, η Gabbi απογοητεύτηκε και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, μελετώντας τη μυϊκή ατροφία. Οι μελέτες της επικεντρώθηκαν στο πώς οι τρανς γυναίκες θα μπορούσαν να αλλάξουν το σχήμα του σώματός τους. Σημείωσε ότι βρήκε τη λύση, όταν έμαθε ότι οι ασθενείς σε πλήρη ανάπαυση στο κρεβάτι έχασαν περισσότερους μυς από εκείνους που απλά σηκώνονταν, για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Έτσι, χρησιμοποίησε αυτή την ιδέα, για να κόψει εντελώς τη σκληρή προπόνηση με την ελπίδα ότι η μυϊκή ατροφία θα εμφανιζόταν.

Ωστόσο, ενώ η σταρ του αθλητισμού ήθελε να χάσει μυς, ήθελε να παραμείνει και αδύνατη, γι’ αυτό ενσωμάτωσε προπονήσεις με βάρος σώματος για να διατηρήσει τονωμένο το κάτω μέρος του σώματός της. «Αν και αυτή ήταν μια καλή αρχή, το σώμα μου άρχισε πραγματικά να μεταμορφώνεται, όταν ανακάλυψα έναν τρόπο να το αναγκάσω να χρησιμοποιεί τους μυς ως πηγή ενέργειας», είπε.

Η σταρ του WWE σημείωσε ότι άρχισε να αναγκάζει το σώμα της να χρησιμοποιεί τους μυς ως «καύσιμο», για να δει αποτελέσματα. Είπε στο Business Insider: «Έπρεπε να στερήσω το σώμα μου από όλες τις άλλες πηγές “καυσίμου”, για να κάψω μυϊκή μάζα».

Η αθλήτρια επικεντρώθηκε στη στροφή στη δική της εκδοχή μιας δίαιτας, που περιελάμβανε μόνο πρωτεΐνες και υγιή λίπη. Εξήγησε ότι αυτό βοήθησε το σώμα της να μετατρέψει τους μυς σε γλυκόζη αντί για υδατάνθρακες και σάκχαρα. Η Γκάμπι άρχισε διαλείπουσα διατροφή και ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης. Έτσι, σύντομα, η 45χρονη άρχισε να βλέπει το γυναικείο σώμα που πάντα ήθελε.

Η ίδια είπε στη συνέντευξη: «Η μυϊκή μάζα άρχισε να ξεφλουδίζει γρήγορα μόλις άρχισα να ακολουθώ αυτήν την προσέγγιση. Ήταν απίστευτο να το βλέπεις».

Σύμφωνα με την Gabbi, χρειάστηκαν δύο χρόνια, για να βρει μια ρουτίνα προπόνησης και δίαιτας, που τη βοήθησε να αποκτήσει και να διατηρήσει το επιθυμητό σώμα.