Μια νεαρή γυναίκα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, επειδή από την ηλικία των 11 ετών κάνει επεμβάσεις στο σώμα της, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε «αληθινή» γάτα, με ουρά, μεγάλα μάτια και μυτερά αυτιά.

Η 22χρονη Chiara Dell’Abate από τη Ρώμη της Ιταλίας έγινε γνωστή στο TikTok με το ψευδώνυμο Aydin Mod, όταν ξεκίνησε να αναρτά υλικό από τις τροποποιήσεις στο σώμα της.

Σύμφωνα με την New York Post, έχει κάνει περισσότερες από 20 επεμβάσεις, με τις πρώτες να ξεκινούν από 11 ετών, όταν έβαλε το πρώτο σκουλαρίκι και τέντωσε το αυτί της. Έκτοτε, έκανε περισσότερα από 72 τρυπήματα και πλέον έχει τεντώσει τα ρουθούνια, τρυπήσει τα χείλη εξωτερικά και εσωτερικά, ενώ αφαίρεσε κομμάτι από την γλώσσα της.

Επίσης, υποβλήθηκε σε βλεφαροπλαστική – αισθητική επέμβαση για την αφαίρεση δέρματος ή λίπους από τα βλέφαρα και έχει δέκα υποδερμικά εμφυτεύματα στα δύο χέρια. Παράλληλα, έχει τοποθετήσει κέρατα στο κεφάλι της, αφαιρέσει τις θηλές και σκέφτεται να κάνει πλαστική για να βάλει ουρά, ώστε να γίνει «ολοκληρωμένη γάτα».

«Είναι τρελό να βλέπεις πόσα μπορεί να αλλάξει το ανθρώπινο σώμα και τι μπορείς να πετύχεις πραγματικά από τις τροποποιήσεις του σώματος», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «για να επιτύχω την πλήρη εμφάνιση που μοιάζει με γάτα, θα χρειαστώ ανύψωση ματιών ή κανθοπλαστική – χειρουργική επέμβαση και φυσικά αλλαγή σχήματος στα μάτια για να γίνουν αμυγδαλωτά. Επίσης, θέλω αλλαγή σχήματος δοντιών, κόψιμο του άνω χείλους, περισσότερα fillers και θα βάλω ένα πράγμα που ονομάζεται διαδερμικό, για να κολλήσω την ουρά και σίγουρα περισσότερα τατουάζ».

Κάτω από τις αναρτήσεις της που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, υπάρχουν πολλά σχόλια, με ορισμένα να υποστηρίζουν την απόφαση της, ωστόσο ορισμένοι διαφωνούν έντονα.

«Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος ανέφερε: «Τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι κάποιου που τον κάνει να πιστεύει ότι είναι καλή ιδέα;».