Σε πέντε νέες χώρες θα πετά από φέτος η Aegean, ενώ αυξάνει τις διαθέσιμες θέσεις της κατά 1,15 εκατ.
Η εταιρεία παρουσίασε τα σχέδια και τη στρατηγική της για το 2014, κατά το οποίο θα ενισχύσει το στόλο της με 5 Airbus Α320 και A321, φτάνοντας πλέον τα 50 αεροσκάφη και τις 100.000 πτήσεις ετησίως.

Στο δίκτυο του εξωτερικού προστίθενται 17 νέοι προορισμοί, 14 από τους οποίους από την Αθήνα. Η Aegean προχωρά στην κάλυψη 5 ακόμα χωρών με τακτικά δρομολόγια – Δανία, Σουηδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία και Λίβανο – και την προσθήκη 14 νέων προορισμών από την Αθήνα.

Οι νέοι προορισμοί περιλαμβάνουν: το Μπέρμινχαμ στην Αγγλία, τη Μασσαλία και τη Νάντη στην Γαλλία, τη Ζυρίχη, το Αμβούργο, το Ανόβερο και τη Νυρεμβέργη στη Γερμανία, την Κοπεγχάγη στη Δανία, την Κατάνια στην Ιταλία, το Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Βυρηττό στο Λίβανο, τη Στοκχόλμη στη Σουηδία, τη Σμύρνη στην Τουρκία και το Αμμάν στην Ιορδανία.

Η εταιρεία διευρύνει τη συνδεσιμότητα της Ελλάδας με τη Γερμανία σε 9 προορισμούς από 6 ελληνικές βάσεις, διαθέτοντας συνολικά 1.300.000 θέσεις – αυξημένες κατά 20%. Αντίστοιχα, η εταιρεία συνδέει 7 προορισμούς της Γαλλίας με 5 ελληνικές βάσεις, διαθέτοντας 564.000 θέσεις, ενώ ανάλογα συνδέει 4 προορισμούς στη Ρωσία με 7 ελληνικές βάσεις, με συνολικά 615.000 διαθέσιμες θέσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.