Επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα της πολυτέλειας και την άνεσης στην διαμονή, τα καλύτερα ξενοδοχεία του Λονδίνου μας συστήνουν τις πιο εντυπωσιακές τους σουίτες!

Προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, αυτά τα φιλόξενα διαμερίσματα έχουν φτιαχτεί με σκοπό να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Shangri – La Shard, Shangri – La Suite

Εν αναμονή των εγκαινίων της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η σουίτα Shangri – La, του πρώτου ξενοδοχείου της πολυτελούς αλυσίδας στο Λονδίνο, αναμένεται να καταλάβει τον 39ο όροφο του εντυπωσιακού ουρανοξύστη Shard, προσφέροντας θέα 270 μοιρών στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.
Ενώ η θέα είναι ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά της, η σουίτα θα διαθέτει ακόμα μαρμάρινο μπάνιο, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ και ένα προηγμένο σύστημα ήχου.

Μέγεθος σουίτας: 188 τ.μ.
Τιμή: από 16.990 ευρώ τη βραδιά

Corinthia London, Royal Penthouse Suite

Η τεράστια Royal Penthouse σουίτα του ξενοδοχείου Corinthia στο Λονδίνο προσφέρει στους πελάτες της μια πληθώρα από πολυτελείς παροχές, αλλά και ενδιαφέροντα διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Περιλαμβάνει ιδιωτική σουίτα spa, κάβα και ανελκυστήρα που μεταφέρει τους φιλοξενούμενους στους δυο ορόφους της. Ιδιαίτερη προσοχή έχει επίσης δοθεί στην εξυπηρέτηση. Στη διάθεση των επισκεπτών είναι ένας πολύγλωσσος μπάτλερ, μια μοδίστρα για μετατροπές ενδυμάτων της τελευταίας στιγμής, αλλά και προσωπικός σοφέρ.

Μέγεθος σουίτας: 465 τ.μ.
Τιμή: από 21.810 ευρώ τη βραδιά

Corinrthia London, Musician’s Penthouse

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο διαθέτει έξι penthouse σουίτες, η καθεμία από τις οποίες έχει διακοσμηθεί σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο θέμα. Η Musician’s Penthouse διαθέτει, εκτός των άλλων, ένα πιάνοSteinway Model O και σύστημα ψυχαγωγίας με πικάπ και δίσκους.

Μέγεθος σουίτας: 230 τ.μ.
Τιμή: από 5.460 ευρώ τη βραδιά

Rosewood London, Manor House Suite

Η μόνη σουίτα στον κόσμο με το δικό της ταχυδρομικό κώδικα, η Manor House Suite του ξενοδοχείο Rosewood είναι δημοφιλής στους επισκέπτες που αναζητούν την αποκλειστικότητα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Υπάρχει μάλιστα δυνατότητα κράτησης πέντε ακόμα δωματίων, που επικοινωνούν μεταξύ τους και η δημιουργία μιας ξεχωριστής πτέρυγας, που εξυπηρετείται από ιδιωτικό ανελκυστήρα.

Σχεδιασμένη από τον Tony Chi, η εντυπωσιακά κομψή σουίτα διαθέτει μοναδικής αισθητικής έπιπλα, κουζίνα, τραπεζαρία , ένα εξαιρετικό σύστημα ήχου και μαρμάρινο μπάνιο με μια τεράστια μαρμάρινη μπανιέρα.

Μέγεθος σουίτας: 185 τ.μ.
Τιμή: από 10.780 τη βραδιά

Berkeley, Opus Suite

Αποτελώντας έργο του αρχιτέκτονα André Fu, η Opus Suite του ξενοδοχείου Berkeley στεγάζεται σε μια πτέρυγα που παλαιότερα φιλοξενούνταν μια σουίτα και πέντε υπνοδωμάτια.

Διακοσμημένη με εντυπωσιακά στοιχεία, η σουίτα διαθέτει τοίχους με ξύλινη επένδυση, έπιπλα και χαλιά κατά παραγγελία και διάφορα έργα τέχνης.

Μέγεθος σουίτας: 302 τ.μ.
Τιμή: από 12.120 ευρώ τη βραδιά

Cafe Royal, Empire Suite

Συνολικά, το ξενοδοχείο Cafe Royal άνοιξε έξι signature σουίτες το 2013 . Ενώ η Dome Suite είναι η μεγαλύτερη, η Empire Suite είναι εξίσου μεγαλοπρεπής.

Μέγεθος σουίτας
: 212 τ.μ.
Τιμή: από 6. 049 ευρώ τη βραδιά

Cafe Royal, Dome Suite

Η συγκεκριμένη σουίτα ονομάστηκε έτσι, καθώς βρίσκεται κάτω από μια θολωτή ροτόντα χαλκού. Η σουίτα Dome προσφέρει επίσης προσωπική υπηρεσία μπάτλερ, μπάνιο από μάρμαρο Carrara και είναι εξοπλισμένη με σύστημα ψυχαγωγίας state-of – the-art . Το αποκορύφωμα είναι η ευρύχωρη βεράντα με θέα στο κεντρικό Λονδίνο.

Μέγεθος σουίτας: 216 τ.μ.
Τιμή: από 6.663 ευρώ τη βραδιά

Cafe Royal, Tudor Suite

Η διακριτικό Tudor σουίτα του ξενοδοχείου διαθέτει ένα πρωτότυπο τζάκι Tudor και είναι διακοσμημένη στο στυλ την ελισαβετιανής εποχής. InterContinental Park Lane, Royal Suite Κάνοντας εγκαίνια το 2013, η Royal Suite αποτίει φόρο τιμής στη Βασίλισσα, αφού το ξενοδοχείο είναι χτισμένο στο σημείο που βρισκόταν το πατρικό της σπίτι.
Βασιλικά πορτρέτα του Cecil Beaton κοσμούν το εσωτερικό της, όπως και καλόγουστα σκίτσα αλόγων. Στους χώρους της μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα, ενώ βρίσκεται στον όγδοο όροφο και αποτελείται από τέσσερα δωμάτια. Διαθέτει ακόμα έναν χώρο εργασίας με μαγευτική θέα στο Hyde Park.

Μέγεθος σουίτας: 196.7 τ.μ.
Τιμή: από 14.547 τη βραδιά

Wellesley, Penthouse Suite

Καταλαμβάνοντας ολόκληρο τον έκτο και έβδομο όροφο του ξενοδοχείου Wellesley, η τεσσάρων υπνοδωματίων Penthouse Suite φιλοξενεί επισκέπτες τρεις φορές το μήνα κατά μέσο όρο.

Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με προϊόντα περιποίησης Hermès και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια Rolls – Royce για τις βόλτες τους στην πόλη. Η σουίτα μπορεί να μετατραπεί σε ξεχωριστά δωμάτια, όταν δεν είναι σε χρήση.

Μέγεθος σουίτας: 301 τ.μ.
Τιμή: από 13.940 ευρώ τη βραδιά