Ένα μεγαλοπρεπές χάλκινο άγαλμα μιας γυναίκας που συμβολίζει τη Σελήνη, σας υποδέχεται στο ξενοδοχείο The Nadler Soho, στην καρδιά της ομώνυμης περιοχής του Λονδίνου.

Καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση πάνω από την είσοδο, η γυναικεία μορφή ατενίζει την μικρή Carlisle Street, κοντά στην πλατεία Soho. Όσο για το ξενοδοχείο, πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση.

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη Robert Nadler, Clarissa, είναι υπεύθυνη για τον απλό, αλλά αποτελεσματικό σχεδιασμό όλων των χώρων.

Στα φιλόξενα δωμάτια κυριαρχούν οι πλούσιες αποχρώσεις της σοκολάτας, της καραμέλας και της κρέμας γάλακτος, ενώ τα κρεβάτια με ουρανό και τα γούνινα σκεπάσματα δημιουργούν μια αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης.

Η διακόσμηση συμπληρώνεται άψογα από τους ασπρόμαυρους πίνακες, δημιουργία του γιου της Clarissa, που δένουν αρμονικά με τη λιτή αισθητική.

Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν μικρή κουζίνα, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μαγειρέψουν σύμφωνα με το δικό τους γούστο.

Στο ξενοδοχείο δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι, εκτός από την υποδοχή, αλλά προσφέρεται η δυνατότητα κράτησης στα κοντινά εστιατόρια Burger & Lobster, Polpo και Spuntino, αλλά και στο club Milk & Honey Στα συν είναι και το late checkout, στις 12 το μεσημέρι.

Τιμές: από 175 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ