Στη σφαίρα των ακραία ακριβών ταξιδιωτικών εμπειριών που μόνο το άφθονο παραδάκι μπορεί να εξασφαλίσει, λίγα πράγματα καπελώνουν αυτό το ταξίδι.

Για 12 ολόκληρες μέρες, ο τολμηρός περιηγητής θα βιώσει τις περιπέτειες των πρώτων εξερευνητών της Ανταρτικής, διασχίζοντας τα τελευταία χιλιόμετρα της παγωμένης ηπείρου μέχρι το νοτιότερο σημείο του πλανήτη.

Πέρα από το αδιανόητο κρύο (η θερμοκρασία πέφτει και κάτω από τους -40 βαθμούς Κελσίου, σημειώνεται χαρακτηριστικά) και το πιο αφιλόξενο περιβάλλον του κόσμου, ο ταξιδιώτης θα έρθει αντιμέτωπος και με την εξαντλητική σωματική κούραση.

Μια αφύσικη καταπόνηση που έχει να κάνει με τη μεταφορά προμηθειών με τα έλκηθρα, αλλά και το σκαρφάλωμα παγόβουνων για 8-12 ώρες τη μέρα. Έτσι θα καλυφθούν τα τελευταία 110 χιλιόμετρα μέχρι τον Νότιο Πόλο.

Η αποστολή της Antarctic Logistics δεν είναι φυσικά για τον καθένα, ούτε σε όρους αντοχής ούτε και πορτοφολιού.

Ο τολμηρός κροίσος θα ανταμειφθεί με ένα πλουσιοπάροχο γεύμα στο νοτιότερο σημείο της Γης και ένα πιστοποιητικό-παράσημο για το κατόρθωμά του.

Η εκδρομή Ski Last Degree διοργανώνεται για φέτος κατά τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου του 2019 και η τιμή της κυμαίνεται στα 64.500 δολάρια (56.600 ευρώ).