Πώς να εξασφαλίσετε οικονομικότερη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο

Συμβουλές που αποδεικνύονται σωτήριες για την τσέπη σας


ΤΑΞΙΔΙTIPS
21:47
09/02/2020
Πώς να εξασφαλίσετε οικονομικότερη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο
loading

Από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να διευκρινίσετε όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι, αυτό δεν είναι άλλο από το budget που διαθέτετε. Και ένας από τους βασικούς παράγοντες που το καθορίζει είναι η επιλογή της διαμονής.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε οικονομικότερη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο, και έτσι να μειώσετε όσο μπορείτε τον συνολικό προϋπολογισμό του ταξιδιού σας.

Αποστάσεις. Τσεκάρετε ότι η απόσταση «μια ανάσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης» που γράφει στην περιγραφή του ξενοδοχείου είναι πραγματική, για να αποφύγετε υπέρογκα ποσά στα ταξί ή χαμένο χρόνο στις μετακινήσεις σας.

Παροχές. Σιγουρευτείτε ότι οι παροχές ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, επιλέξτε κάποιο κατάλυμα με κουζινάκι προετοιμασίας γευμάτων. Αν πάλι θα χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο εξασφαλίστε ότι το ξενοδοχείο διαθέτει συνεργασίες με καλύτερες τιμές με πάρκιγκ ή σας παρέχει το ίδιο ασφαλή θέση με καλύτερη τιμή. Τσεκάρετε ότι η χρήση του ίντερνετ δεν χρεώνεται επιπλέον, σε περίπτωση που σας είναι απαραίτητο.

Κράτηση. Προτιμήστε να κάνετε απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο και όχι μέσω κάποιας πλατφόρμας κρατήσεων. Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι συγκεκριμένες πλατφόρμες έχουν πιο ανταγωνιστικές τιμές, αν καλέσετε στο ίδιο το ξενοδοχείο θα διαπιστώσετε ότι σας κάνουν καλύτερες τιμές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει