Από το κρεβάτι στο ψυγείο και από το ψυγείο στο κρεβάτι.. Κάπως έτσι θα περιέγραφαν πολλοί την καθημερινή τους ρουτίνα αυτές τις μέρες της καραντίνας.

Είναι αλήθεια ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι έχει αποδειχθεί πιο δύσκολος απ’ ότι θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Το «μένουμε σπίτι» όμως δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζεται απο βαρεμάρα και να μας οδηγήσει στην κατάθλιψη. Αντίθετα μπορεί να μετατραπεί στην άδεια που ποτέ δεν πρόλαβες να πάρεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σύνδεση στο ίντερνετ και ένα πολυεργαλέιο.

Το πρώτο λογικά το έχεις, το δεύτερο μπορείς να το αποκτήσεις ΤΩΡΑ! Αφού απο τις 5 Απριλίου κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το νέο πανίσχυρο business laptop της HONOR, το HONOR MagicBook 14.

Εξοπλίσου λοιπόν σωστά και γέμισε τις μέρες σου με δημιουργικότητά. Με το HONOR MagicBook 14 θα μπορείς να στριμάρεις την αγαπημένη σου μουσική, να τρέξεις όλες τις εφαρμογές που χρειάζεσαι αλλά και να συνδεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Προσφέρει εντυπωσιακή εμπειρία θέασης χάρη στην 14 ιντσών FullView οθόνη. Ενώ έρχεται με μπαταρία μεγάλης διάρκειας που με μια πλήρως φόρτιση κρατάει μέχρι και 10 ώρες αδιάκοπης χρήσης εφαρμογών γραφείου, 9,5 ώρες non stop αναπαραγωγή βίντεο και 9,4 ώρες συνεχούς περιήγησης στο Web.

Πρώτα θα κουραστείς εσύ και μετά αυτό.

Το ότι μένουμε στο σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύουμε και για αυτό χρειάζεσαι το HONOR MagicBook 14 περισσότερο απο ποτέ. Πρόκειται για ένα business laptop ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός σύγχρονου επαγγελματία.

Η δουλειά απο το σπίτι μπορεί να έχει και τα καλά της, το alt tab θα πάρει φωτιά και μή φοβάσαι το αφεντικό σου δεν θα μάθει τίποτα αφού το HONOR MagicBook 14 εξασφαλίζει την ιδιωτικότητά, καθώς ενσωματώνει pop-up web camera πάνω στο πληκτρολόγιο η οποία γίνεται ενεργή μόνο όταν ο χρήστης το επιλέγει και τον πιο ταχύτατο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει σήμερα η αγορά πάνω στο power button.

Η καραντίνα όμως κάποια στιγμή θα τελείωσει. Το HONOR MagicBook 14 ζυγίζει μόλις 1,38 κιλά και έχει πάχος 15,9 χιλιοστών, ενώ μπορεί εύκολα να χωρέσει και να μεταφερθεί μέσα στις περισσότερες τσάντες, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν την απόλυτη φορητότητα και την απαράμιλλη απόδοση εν κινήσει.

Και επειδή το κινητό έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της επαγγελματικής και προσωπικής μας ζωή με το HONOR Magic-link 2.0, η οθόνη του τηλεφώνου εμφανίζεται στην οθόνη του HONOR MagicBook 14 και επιτρέπει την ταχύτερη μεταφορά αρχείων μεταξύ των συσκευών.

Η χρήση mobile εφαρμογών απευθείας από το HONOR Magic Book 14 γίνεται εύκολα και γρήγορα έτσι ώστε το MagicBook 14 να γίνει το ιδανικό εργαλείο για δουλειά και για διασκέδαση!

Διαθέσιμο στο χρώμα Mystic Silver, το HONOR MagicBook 14 αποτελεί ένα πανέμορφο notebook. Το μινιμαλιστικό πλαίσιο αλουμινίου τοποθετείται στις σχεδιασμένες εντυπωσιακές μπλε άκρες που κάνουν αντίθεση με το ασημένιο χρώμα δίνοντας στην σειρά HONOR MagicBook τις όμορφες, ξεχωριστές γραμμές της.

Το HONOR MagicBook 14 τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή AMD Ryzen 5 3500U, ο οποίος βελτιώνει την απόδοση. Εξοπλισμένο με PCIe NVMe SSD και με 8GB σε DDR4 Dual-Channel RAM, οι ταχύτητες ανάγνωσης κι εγγραφής είναι πολύ μεγάλες. Η πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland οθόνη μειώνει σημαντικά το μπλε φως που επηρεάζει και κουράζει τα μάτια ώστε να απολαύσεις πολλές ώρες ξεκούραστης θέασης και μοναδικής εμπειρίας

 

Αποτελεί το πιο ευέλικτο business laptop της αγοράς, με φορτιστή Type- C και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 65 W, μπορεί να φτάσει σε φόρτιση το 46% σε μόλις μισή ώρα. Με βάρος μόνο 160g, ο φορτιστής είναι εξαιρετικά φορητός και είναι συγκρίσιμος σε μέγεθος με έναν φορτιστή τηλεφώνου. Ο ευέλικτος φορτιστής με διπλές θύρες τύπου C λειτουργεί ως καλώδιο μεταφοράς δεδομένων, εξαλείφοντας την ανάγκη μεταφοράς πολλών φορτιστών και καλωδίων κατά την έξοδο από το σπίτι.

Και άν όλα αυτά σου ακούγονται «ακριβά» μη φοβάσαι στο πλαίσιο της καμπάνιας «HONOR Life, Stay at HOME» η HONOR διαθέτει το HONOR MagicBook 14, στην ειδική τιμή των 549 Ευρώ (από 629 Ευρώ) στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον Έλληνα καταναλωτή, και το καθιστά ως το πιο value for money προϊόν στην κατηγορία του!

Το HONOR MagicBook 14 διατίθεται αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος. Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εδώ.