Ο Steve Jobs ίσως έχει σχεδιάσει τα επόμενα δύο iPhones!

Ο σχεδιασμός για τις επόμενες δύο γενιές προηγήθηκε του Tim Cook


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
17:39
02/04/2013
Ο Steve Jobs ίσως έχει σχεδιάσει τα επόμενα δύο iPhones!
5
loading

Από ότι φαίνεται, η εποχή του Steve Jobs δεν έχει τελειώσει ακόμα για την Apple. Ο εκλιπών συνιδρυτής της εταιρίας φαίνεται πως ίσως έχει εμπλακεί στην ανάπτυξη των δύο επόμενων εκδόσεων του δημοφιλούς iPhone, σύμφωνα με αναφορά του San Francisco Examiner.

Αυτή η πληροφορία φαίνεται πως διέρρευσε κατά τις συζητήσεις της Apple, σχετικά με το αυξανόμενο πρόβλημα της κλοπής κινητών συσκευών, μεταξύ του Εισαγγελέα στο δικαστήριο του San Francisco, George Gascón και του εκπροσώπου της Apple, Michael Foulkes.

Στις συγκεκριμένες συζητήσεις, ο Foulkes ουσιαστικά απέρριψε τις προτάσεις του Εισαγγελέα, τονίζοντας πως οι δύο επόμενες γενιές του iPhone έχουν ήδη σχεδιαστεί, αναφέροντας μάλιστα πως «προηγήθηκαν του Tim Cook».

Το άμεσο συμπέρασμα, είναι πως τα δύο επόμενα iPhone αλλά και το iPhone 5, είναι προϊόν της δουλείας του Steve Jobs, σχεδόν δύο χρόνια πριν, κάτι που όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα Guardian, είναι απολύτως φυσιολογικό για μία εταιρία με αυτή τη δυναμική.

Αν όλα αυτά αποδειχθούν αληθή, τότε για αρκετό ακόμα καιρό θα έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε στην αγορά τις δημιουργίες και τις ιδέες, ενός ίσως από τα πιο καινοτόμα μυαλά των τελευταίων δεκαετιών, στον τομέα της τεχνολογίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar dimperts

  Η αλήτε;ια σε ;όλο θω το μεγαλείο. Βάζουν τον κοσμάκη και αγοράζει δήθεν καινούργια κινητά με κόστος όσο ένα μηνιάτικο και αυτοί έχουν τα σχέδια στο συρτάρι τους εδώ και δύο χρόνια. Βρε καλά έκανα και έφυγα από iPhone και πήγα στη Σαμσυνγκ. Δεν συγκρίνονται

 2. avatar giannisp

  Τι άλλο θα μας που για να ξανα-ανεβάσουν τι πωλήσεις. Αυτό και αν είναι εκμετάλλευση.
  Ναι, ο Στηβ Τζομπς θα έρθει στα όνειρα κάθε μελλοντικου αγοραστή iphone

 3. avatar Μίχας Νικολολιάκος

  ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ , ΟΜΩΣ.

 4. avatar nemiath

  οι τύποι δεν παίζονται... εκμεταλεύονται τον νεκρό για να πουλήσουν

  1. avatar King Lee

   Τι να κάνουν... έφαγαν τη σκόνη της samsung και της google και τώρα ... ποδηλατάκι apple..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει