Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από μέρη που πιθανόν να μην μπορέσουμε να αντικρύσουμε  ποτέ. Η Huawei λοιπόν έψαξε για τέτοιες τοποθεσίες και ανέδειξε την ανεξερεύνητη ομορφιά τους με τη δύναμη του βίντεο της κάμερας του Huawei P30 Pro. Χρώματα, λεπτομέρεια και όλη η μαγεία αυτών των σημείων καταγράφηκαν αποκλειστικά με το Huawei P30 Pro. Η Huawei κάνει την αρχή και σας καλεί όλους να την ακολουθήσετε.

Ανακαλύψτε μέσα από την τεχνολογία..

Huawei σημαίνει εκπληκτικές δυνατότητες φωτογραφίας και βίντεο, για όλους, οποιαδήποτε στιγμή. Ο στόχος της να παρέχει στους χρήστες της τους καλύτερους φακούς αγγίζοντας το βέλτιστο στη φωτογραφία με smartphone ώθησε την εταιρεία να χτίσει μια μακρόχρονη και σταθερή σχέση συνεργασίας με την εμβληματική Leica. Με τη σειρά P και ειδικά με το κορυφαίο Huawei P30 Pro, η Huawei καλύπτει τις ανάγκες όλων των εραστών της φωτογραφίας που μπορούν πλέον να αποτυπώνουν τις υπέροχες στιγμές της καθημερινότητας τους σε βίντεο ή εικόνες με τέλεια ποιότητα, σα να δημιουργήθηκαν από επαγγελματίες με ειδικό εξοπλισμό.

…την ομορφιά του κόσμου γύρω σας

Οι καλλιτέχνες, στην προσπάθειά τους να αποτυπώσουν την μαγεία της φύσης, γοητεύονταν πάντα από τις πολλές διαστάσεις της και τον απρόβλεπτο χαρακτήρα της. Στον πλανήτη που ζούμε υπάρχουν άπειρα εκπληκτικά μέρη που μερικές φορές αρκεί απλά να κοιτάξετε γύρω σας για να τα ανακαλύψετε και να τα απολαύσετε. Η φωτογραφία και το βίντεο όμως δεν περιορίζονται μόνο σε τοπία της φύσης. Η Huawei θέλει να δώσει μια νέα διάσταση στην κρυμμένη ομορφιά ανθρώπων και στιγμών, να διεγείρει τη φαντασία σας και να αποδείξει πώς δε χρειάζεται πάντα να ψάχνετε κάτι μακρινό γιατί ή πραγματική μαγεία μπορεί να συμβαίνει δίπλα σας και το μόνο που χρειάζεστε για να την αναδείξετε είναι ένα Huawei P30 Pro. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας.

Η Huawei σας δείχνει τον τρόπο

Με τη διοργάνωση των βραβείων InFocus Awards 2019, η Huawei στηρίζει την άποψη ότι οι καλύτεροι καλλιτέχνες είναι αυτοί που βρίσκουν τη μαγεία στις στιγμές της καθημερινότητάς τους. Με το Undiscovered από την άλλη, θέλει να δώσει στους ανθρώπους την έμπνευση να ψάξουν τη μυστική ομορφιά στα πιο απρόσμενα μέρη, σε τόπους που δεν έχουν φωτογραφηθεί ξανά λόγω της απομακρυσμένης θέσης τους ή επειδή δε θεωρούνται τόσο ελκυστικοί όσο άλλοι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί.

Η γοητεία των πραγματικά ανεξερεύνητων τοποθεσιών της άγριας φύσης τώρα αποκαλύπτεται σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στις ισχυρές ικανότητες λήψης φωτογραφιών και βίντεο της κάμερας του Huawei P30 και P30 Pro.

Παρακολουθήστε το βίντεο Undiscovered: 

Το Undiscovered της Huawei αποκαλύπτει τις δυνατότητα για λήψη βίντεο κορυφαίας ποιότητας που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε με μια κάμερα που χωράει στην τσέπη του!

Με το σύστημα τετραπλής κάμερας της Leica (Leica Quad Camera System), οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν τον κόσμο σε όλο του το μεγαλείο. Η κάμερα φαινόμενο του Huawei P30 Pro διαθέτει οπτικό ζουμ 5x που φτάνει ψηφιακά το 50x και με τον αισθητήρα Huawei SuperSpectrum, τη Νυχτερινή Λειτουργία, το Dual View video και οι δυνατότητες φωτογράφησης macro, σας δείχνουν την πραγματικότητα μέσα από μια νέα προοπτική, ανακαλύπτοντας το αόρατο και μετατρέποντάς το σε μοναδικές αναμνήσεις.

Δείξτε το ταλέντο σας στον κόσμο!

Η Huawei επιβραβεύει τα ανερχόμενα ταλέντα, λάτρεις της φωτογραφίας και του βίντεο και διοργανώνει  τον διαγωνισμό InFocus Awards 2019 http://campaign.consumer. huawei.com/infocusawards/gr/.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 6 κατηγορίες, 5 από τις οποίες σχετίζονται με τη φωτογραφία: #Emotion Tag, Πρόσωπα, Hello Life!, Storyboard, Going the Distance και 1 κατηγορία αφιερωμένη στο βίντεο: Life Now.

Το InFocus είναι αφιερωμένο σε όλους τους κατόχους συσκευών Huawei οι οποίοι μπορούν να πάρουν μέρος αποστέλλοντας τη φωτογραφία τους σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Η αποστολή γίνεται μέσω του website του διαγωνισμού από τις 24 Ιουνίου 2019. Οι φωτογραφίες θα αναρτώνται σε ειδικό website όπου οι συμμετέχοντες αλλά και οι οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούν μέσω internet να ψηφίζουν τις αγαπημένες τους εικόνες μέχρι τις 11 Αυγούστου 2019.

Στην επόμενη φάση, τα καλύτερα έργα θα αξιολογηθούν από εκλεκτούς κριτές, ειδικούς και αναγνωρισμένους φωτογράφους.

Για τον μεγάλο νικητή του Grand Prix, τα δώρα είναι ένα Huawei MateBook 13, ένα smartwatch Huawei Watch GT, το ποσό των 10.000 EUR, ένα κουπόνι αξίας $250 για το Trip Advisor και  δημοσίευση της φωτογραφίας του για μία εβδομάδα ως ταπετσαρία στις κεντρικές σελίδες της TripAdvisor στις εξής χώρες: Σουηδία, Πολωνία, Δανία, Αυστρία, Νορβηγία, Φινλανδία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σερβία, Σλοβακία και Τουρκία.

Για τους Νικητές της πρώτης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα Huawei MateBook 13, ένα smartwatch Huawei Watch GT, ένα Huawei P30 Pro, ποσό 2.000 EUR και έναν e-voucher κωδικό αξίας $250 για το Trip Advisor.

Για τους Νικητές της δεύτερης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα Huawei P30 Pro.

Για τους Νικητές της τρίτης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα Huawei P30.

Ο Νικητής του Βραβείου του Κοινού θα λάβει ένα Huawei P30 Pro και ένα smartwatch Huawei Watch GT.