Η ΑΕΚ προηγήθηκε, ο Αστέρας ισοφάρισε και το ματς της Τρίπολης, το οποίο ήταν καλό, έληξε χωρίς νικητή.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 14′ με το φάουλ του Γκόμες που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, όπως θα μπορούσαν να το κάνουν και οι φιλοξενούμενοι στο 16′ με τον Τάνκοβιτς που νικήθηκε από τον Τσιφτσή στο τετ α τετ. Το παιχνίδι γενικά είχε καλό ρυθμό, είχε και φάσεις, όπως το σουτ του Τάνκοβιτς στο 35′ για την Ένωση ή το «στοπ» του Μπακάκη στην κοντινή προβολή του Μπαράλες στο 45′ για τους Αρκάδες, αλλά δεν είχε γκολ.

Όχι στο πρώτο ημίχρονο δηλαδή, γιατί στο δεύτερο ήρθαν κι αυτά… Στο 56′ ο Ανσαριφάρντ έκανε το 0-1 μετά το γύρισμα του Αλμπάνη, για να ακολουθήσει στο 63′ το 1-1 με το εντυπωσιακό πλασέ του Κώτσιρα από δύσκολη θέση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 84′ ο Αστέρας θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη με ανατροπή, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μπαράλες, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες (86′ Τασούλης_, Μουνάφο, Μπελόκ (60′ Κρέσπι), Γκόμες (60′ Κανελλόπουλος), Σίτο (60′ Τζίμας), Τιλίκα (73′ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (65′ Σαρδέλης), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μιτάι (81′ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (65′ Γαλανόπουλος), Ανσαριφάρντ (76′ Κοσίδης), Αλμπάνης (76′ Μάνταλος).