Με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να αναφέρει πως δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον Αργεντίνο και πως πάντα είχε εγκάρδια σχέση μαζί του.

Μετά τα «Clasico» της Ισπανίας, είχαμε και πάλι μονομαχία ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, αυτή την φορά για το Champions League με τον Πορτογάλο να είναι στη σύνθεση της Γιουβέντους και τον Αργεντίνο να έχει παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι Ιταλοί επικράτησαν μέσα στο Καμπ Νου με 3-0 και ο Ρονάλντο ανέφερε μετά το τέλος του ματς: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ξέραμε πως ήταν μία αδύνατη αποστολή αλλά τα καταφέραμε. Το… κλειδί ήταν πως μπήκαμε καλά στον αγώνα και είδαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον Μέσι: «Πάντα είχα μία εγκάρδια σχέση μαζί του, έχουμε μοιραστεί 12, 13 χρόνια γεμάτα με βραβεία. Ποτέ δεν τον είδα ως αντίπαλο. Πάντα είχα καλή συμπεριφορά απέναντι του. Ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο θέλουμε για το θέαμα μία κόντρα. Αλλά για μένα πάντα έτσι ήταν. Η Μπαρτσελόνα περνάει δύσκολες στιγμές αλλά είναι πάντα η Μπαρτσελόνα».

Πηγή: gazzetta.gr