Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ κάτω από ιδανικές συνθήκες. Ο Μάκης Χάβος επαναφέρει στην 11άδα τον Γκαρσία και δοκίμασε ως μοναδικό προωθημένο τον Σαλπιγγίδη.

Χαμόγελα και αισιοδοξία για νίκη απέναντι στα «κίτρινα υποβρύχια» υπήρχε στην σημερινή και τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή του Δικέφαλου. Κανονικά συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Φρανκ Ζουέλα, οι οποίοι ήταν αμφίβολοι.

Αναλυτικά η αποστολή
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Ελ Ζαρ, Μπαλάφας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Κριστιάνο, Κουτζαβασίλης, ο τιμωρημένος Σνάουτσνερ και οι τραυματίες Σαβίνι και Λίνο.
Σε 4-2-3-1

Ο Έλληνα τεχνικός δοκίμασε και το σχήμα που έχει στο μυαλό του και είναι το γνωστό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρέσιτς με τους Κοντρέρας και Τσιρίλο οι δυο κεντρικοί αμυντικοί. Οι Μπουσσαϊντί και Σακελλαρίου θα είναι στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Οι Βιτόλο και Γκαρσία θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, αριστερά θα βρίσκεται και πάλι ο Βιεϊρίνια, ενώ ο Ιβιτς θα είναι ο συνδετικός κρίκος του κέντρου με την επίθεση. Ο Σαλπιγγίδης θα είναι αυτή τη φορά ο μοναδικός προωθημένος.

Πηγή: gazzetta.gr