Iστοσελίδα των Ηνωμένων Πολιτειών ανέφερε σε δημοσίευμα της την Παρασκευή, ότι ο Μάικλ Φελπς δεν είναι έτοιμος ακόμα να εγκαταλείψει τις πισίνες συμπληρώνοντας ότι θέλει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016. Μάλιστα, το θέμα υπέγραφε ο δημοσιογράφος Πίτερ Μπους, γιος του επικεφαλής της αμερικανικής κολυμβητικής ομάδας, Φρανκ Μπους.

«Ο σπουδαιότερος Ολυμπιονίκης όλων των εποχών τελικά δεν κρεμάει το σκουφάκι του», έγραφε το δημοσίευμα χωρίς να επικαλείται κάποια πηγή.

Η απάντηση του Φελπς άμεση μέσω twitter: «Γιατί λαμβάνω μηνύματα σχετικά με την επιστροφή μου; Πιστεύει ο κόσμος ότι ακούει και ότι διαβάζει; Υπάρχει πολύς κόσμος που νομίζει ότι έχει μία είδηση…»

Ο 27χρονος Αμερικανός κολυμβητής, κάτοχος 22 Ολυμπιακών μεταλλίων, από τα οποία τα 18 χρυσά, γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και από τότε έχει επαναλάβει αρκετές φορές ότι η απόφασή του είναι οριστική.

Πάντως ο δημοσιογράφος που υπέγραφε το αρχικό κείμενο, μετά το τιτίβισμα του Φελπς, και χρησιμοποιώντας και εκείνος το twitter έγραψε πως είναι σίγουρος για την πληροφορία τους και ότι ο χρόνος θα… δείξει!

Πηγή: sport-fm