Αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Σίτι από το 2010 μέχρι τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, όταν και πήρε μεταγραφή για τη Μίλαν. Ο Μάριο Μπαλοτέλι, αν και αποτελεί παρελθόν για την αγγλική ομάδα, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στο Μάντσεστερ, αφού ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου Αγγλίας το 2011.

Με αφορμή το ντέρμπι κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ο Μπαλοτέλι έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Σίτι και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μάντσεστερ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος. «Θέλω πολύ να παίξω ως αντίπαλος της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα επέστρεφα στην πόλη με μεγάλο σεβασμό, αλλά και αγάπη για τον κόσμο, τους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας. Μακάρι στην επόμενη διοργάνωση να κληρωθούμε στον ίδιο όμιλο», υπογράμμισε ο Ιταλός επιθετικός.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει η Μίλαν να εξασφαλίσει το εισιτήριό της για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να προσπεράσουμε τη Νάπολι, ώστε να αποφύγουμε τα προκριματικά. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, έχουμε πολλές πιθανότητες να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση. Από την άλλη, η Σίτι έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να βρεθούμε αντιμέτωποι του χρόνου. Κάτι που θα με χαροποιούσε πολύ», σημείωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Πηγή: sport-fm.gr