Μετά τη μαύρη και την κιτρινόμαυρη φανέλα, η ΑΕΚ στην Μπριζ κόντρα στην τοπική ομάδα θα φορέσει και την γκρι. Η δεύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ, που συνοδεύεται με κίτρινο σορτσάκι και ήταν αυτή που άρεσε λιγότερο στους οπαδούς της, θα κάνει ντεμπούτο στον σημερινό αγώνα (21Α45), στον πρώτο από τους δύο αγώνες για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι επειδή η Κλαμπ Μπριζ έχει έντονο το μαύρο χρώμα στην πρώτη της εμφάνιση, την οποία και θα χρησιμοποιήσει σήμερα, ενώ στην Αθήνα θα φορέσει τη δεύτερή της. Οι Βέλγοι θα μπουν στο γήπεδο με μαύρη και μπλε ρίγα στη φανέλα τους και μαύρο σορτσάκι.

420589247533696

Οι εμφανίσεις των δύο ομάδων έγιναν γνωστές, αλλά ακόμη παραμένει άγνωστη η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Μανόλο Χιμένεθ. Το βασικό ερωτηματικό έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Γαλανόπουλου στο βασικό σχήμα, που θα προκαλέσει ένα… ντόμινο στα εξτρέμ της ομάδας. Εάν ο νεαρός μέσος παίξει από την αρχή, τότε θα πάει ο Μάνταλος στη μεσοεπιεθτική γραμμή. Εάν όχι, τότε ο αρχηγός της ΑΕΚ θα παίξει στη θέση του και ο Τρίστανσον θα περάσει πιο μπροστά. Πάντως, ο Ισπανός τεχνικός συνηθίζει τις εκπλήξεις…