Την επίσπευση των διαδικασιών στην περίπτωση της Arboris Capital, ώστε να διαπιστωθεί εάν πληροί τις προϋποθέσεις για να «τρέξει» το ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών του, ζήτησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Η επιστολή του στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν στην διάθεση του Δημήτρη Γόντικα αλλά δεν διαβάστηκε στα άλλα μέλη.

Το περιεχόμενό της:

«Αγαπητέ κ. Γόντικα,

Σας αποστέλλω παρατηρήσεις επί του Engagement:

Η αποδοχή από την ΠΑΕ των όρων του engagement letter- κατόπιν διαπραγμάτευσης- θα τελεί υπό τον όρο ότι τα συμβαλλόμενα μέρη – δηλαδή η ΠΑΕ και η Arboris- θα προσκομίσουν έγγραφα από τα οποία αποδεικνύεται ότι οι υπογράφοντες πράγματι δεσμεύουν τα συμβαλλόμενα μέρη.

Η διάρκεια του engagement letter πρέπει να είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι για αόριστο χρονικό διάστημα όπως είναι τώρα.

Πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι δίνεται αποκλειστικότητα στη Arboris μόνο για τους συγκεκριμένους επενδυτές που η τελευταία προτείνει στην ΠΑΕ. Η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα ακόμη και κατά το χρονικό διάστημα που θα διαπραγματεύεται με την Arboris και τους επενδυτές που αυτή θα προτείνει να διαπραγματεύεται και με οποιονδήποτε τρίτο

Σε περίπτωση ευρέσεων επενδυτή μέσω της Arboris, η αμοιβή της Arboris θα καταβάλλεται από την ΠΑΕ στους ίδιους χρόνους και με ανάλογες καταβολές με αυτές που θα γίνονται για την επένδυση από τον επενδυτή».

Πηγή: sportfm.gr