Την ελπίδα να σκοράρει ξανά απέναντι στη Μαρσέιγ εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός είχε πετύχει δύο γκολ στη νίκη (3-1) της Λιλ επί των Μαρσεγέζων το 2008, ενώ το άλλο τέρμα της πρώην ομάδας του είχε σημειώσει ο Ζαν Μακούν. Ο 24χρονος παίκτης θέλει να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ και ας μην πετύχει εκείνος κάποιο γκολ.

«Ήταν ένα καλό ματς για μας. Ήμασταν σε καλή μέρα και εγώ και η ομάδα. Φυσικά και το θυμάμαι το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Μιραλάς στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και πρόσθεσε:

«Νιώθω έτοιμος για το ματς κι ας μη βάλω δύο γκολ. Ας βάλω ένα. Μπορεί να είναι αρκετό. Μακάρι να μπορέσω να σκοράρω, το θέλω πολύ. Το σημαντικότερο, όμως, είναι να κερδίσει η ομάδα και όχι να σκοράρω εγώ. Ο συνδυασμός και των δύο είναι βέβαια το καλύτερο».

Καταλήγοντας, ο Βέλγος μίλησε για τον Ζαν Μακούν: «Είχε βάλει και ο Ζαν γκολ σε εκείνο το ματς με την Λιλ. Είναι ωραίο που είμαστε τώρα εδώ μαζί. Είναι εξαιρετικός παίκτης και θα μας βοηθήσει γενικότερα, όχι μόνο με την Μαρσέιγ».

Πηγή: sport-fm.gr