Την ήττα με 4-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο γνώρισε ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο με γκολ των Κόστα (8΄), Λεβαντόφσκι (16′), Μίλερ (20΄), ενώ το τέταρτο πέτυχε ο Κομάν στο 70΄.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός προσπαθούσε απλώς να… επιβιώσει απέναντι στην αφηνιασμένη Μπάγερν, υστερώντας στην κατοχή της μπάλας, χωρίς να μπορεί να απειλήσει την εστία του Νόιερ, ενώ οι Βαυαροί δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις μπροστά στα καρέ του Ολυμπιακού.

Η μόνη στιγμή όπου οι Πειραιώτες θύμισαν τον καλό φετινό τους εαυτό ήταν στο 53′, όταν ο Ιντέγε έφυγε στην πλάτη της γερμανικής άμυνας και ο Μπαντστούμπερ τον σταμάτησε αντικανονικά έξω από την περιοχή ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα.

Έτσι, οι Βαυαροί, οριστικοποίησαν την πρώτη θέση του 6ου ομίλου, ενώ ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στην επόμενη φάση θα χρειαστεί έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο Καραϊσκάκη κόντρα στην Άρσεναλ, η οποία νίκησε 3-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω του.