Ο δεύτερος -χθες (3/7) το sport-fm.gr αποκάλυψε ότι- βρίσκεται… πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Τάκη Λεμονή, όπως και ο πρώτος, όμως, που ενημερώθηκε σήμερα από τους διοικούντες τον Ολυμπιακό ότι δεν υπολογίζεται και να ψάξει να βρει ομάδα.

Θετικοί αμφότεροι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, διακαής πόθος του τεχνικού της η απόκτησή τους, ακόμα και αύριο αναμένονται εξελίξεις!

Στα υπ’ όψιν και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος, επίσης, δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει ξεκαθαριστεί -αν, τελικά, αποκτηθούν από τον Πανιώνιο- το πώς θα αποκτηθούν.

Ελεύθεροι, ως δανεικοί, ή με κανονική μεταγραφή;

Το τελευταίο ενδεχόμενο συγκεντρώνει ελάχιστες (για να μην πούμε απειροελάχιστες…) πιθανότητες. Τα δύο πρώτα «παίζουν» περισσότερο και πιο πολύ το πρώτο, αφού πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να αποδεσμεύσει τους εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Γεράσιμος Βεντούρης και Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να τα πουν πολύ σύντομα για το θέμα.

Ακόμα και αύριο…

Το πρωί, εξάλλου, συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της κυανέρυθρης ΠΑΕ όλα τα τρέχοντα θέμα που απασχολούν την ομάδα.

Βασικό αντικείμενο συζήτησης, ο ισοσκελισμός εσόδων-εξόδων. Οι άνθρωποι του Πανιωνίου υπολογίζουν ότι θα μπουν στα ταμεία τη νέα χρονιά, περίπου, 4,5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που τα έξοδα ανέρχονται στα 5,5.

Επίσης, έγινε και… μεταγραφική κουβέντα, ενώ συζητήθηκε και το ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτηση του 67% των μετοχών της ΠΑΕ από τους υποψήφιους αγοραστές.

Πηγή: sport-fm.gr